Så minns jag Anders Lindberg

HATMEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör är ledsen för att han får mothugg i debatten, det är synd om Anders, han är så snäll, speciellt mot barn och han kan bli ledsen om han inte får påstå vad han vill oemotsagd och inte använda vilka smutsiga metoder som han vill mot dem som inte tycker som herr Lindberg och Aftonbladets ledarsida. 

Första gången Pettersson hörde talas om herr Lindberg var innan valet 2006, då briserade en förtalskampanj på Sveavägen 68, Socialdemokraternas partihögkvarter där Lindberg då var anställd.

Socialdemokraterna hade börjat gräva fram info om motståndarna, sann eller inte, var det inte så noga med, huvudsaken var att det var skit som kunde användas i valrörelsen. S började brunsmeta sina motståndare och kalla dem rasister, nazister osv. Då fungerade det.

En av de inblandade var vår vän Anders Lindberg, exakt vem som gjort vad blev aldrig klarlagd men Lindberg tvingades ta ledigt utan lön och fick inte arbeta mer innan valet. Efter valet började Lindberg på Aftonbladet.

Så med facit i hand så var det socialdemokraterna och bland annat Anders Lindberg som började med näthatet och nu, tolv år senare gråter han för att han äntligen får svar på tal…

Det var år 2006 och Pettersson kan försäkra att Anders Lindberg inte blivit bättre trots att han pratar om god ton. Lindberg är utan tvekan den mest hänsynslösa av alla ledarskribenter som finns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Så minns jag Anders Lindberg

  1. Man kan ju för katten inte sätta en sån rubrik om inte människan är död ja ja nästa gång kanske.

  2. AL är en skarp analytiker som träffar mitt i prick. Jag förstår att inskränkta nationalister blir irriterade när han påpekar hur verkligheten ser ut. KD tror att de kan samarbeta med SD för att de är så genuint renhåriga. Lär de sig ingenting av historien.

  3. ”Så minns jag Så minns jag Anders Lindberg” skulle vara en bra inledning på en nekrolog. Men tji fick jag. 😇

  4. AL är väl liksom en terroristledare inom media, han försöker vilseleda alla med sina texter och ord. Han är ungefär som tidningarnas Bin Laden, han vilseledde andra att utföra terrordåd med sina ord och texter.
    AL skriver om brunskjortor,nazister och annat om det svenska folket som vill Sverige väl. Och dom stackars vänsterblivna både läser och lyssnar på denna terroristledare, och det blir handgemäng med det svenska folket som vill ha Sverige svenskt
    Det är inte bara svenskar som vill ha Sverige svenskt, det finns vi andra också som vill ha det. Som upplevt det när Sverige var svenskt

  5. Respekt och att visa omdöme i sitt uttryckssätt, gentemot sina politiska motståndare. Det är inget som varken Anders eller en hel del ledande socialdemokrater, är så duktiga på. Tvärtom är det rent pinsamt, alldeles för ofta, för att de ska åtnjuta någon respekt tillbaks.

    Här ytterligare exempel , där Ebba påpekar saken, på ett mycket bra sätt.

    ”Aftonbladets LO-ägda ledarredaktion har jämfört moderaternas ledare med en nazistisk samarbetsman”, förklarade Ebba Busch Thor i riksdagens talarstol.

    https://petterssonsblogg.se/2018/12/14/anders-lindberg-ar-jatteledsen/

    https://nyheteridag.se/busch-thors-markering-mot-lindberg-vacker-reaktioner/

  6. Babyface Anders Lindberg är definitivt en av de mest motbjudande journalisterna i Sverige. Hans favoritmetod är att svärta ner meningsmotståndare genom ”Ad hominem” och ”Guilt by Association” attacker. Han är den värsta sortens vänsterfascist.

  7. Han är den perfekta socialdemokraten!
    Ljuger skamlöst för sin sak, skam och skuldbelägger meningsmotståndare genom falska påståenden med folkets vänlighet och tolerans som hävstång.

    Sossarna har pacificerat svenskarna med en trång åsiktskorridor som folk är livrädda att bryta sig ur för gör man det har man fel och är konstig, det har alla tutats i sedan barnsben.

    I mina ögon har det i det närmaste bedrivits krigsföring mot det svenska folket genom indoktrinering av partiviljan, som för övrigt genomsyrar sjuklövern i övrigt med.

    Nej du Anders Lindberg, dina dagar som tonsättare av debattklimatet är över, nu vaknar folket i allt snabbare takt från masshypnosen.

  8. Varför måste public service alltid ha Anders Lindberg som politisk expert , är det den främste politiske ledarskribenten som dom kan uppbringa då är det illa . Vidar Andersson som framträdde häromkvällen i Opinion Live ligger ljusår framför Anders i tankeförmåga och klarsynthet .

Kommentera