”Norsk” man dödad under julbord

BROTTSLIGHET. En norsk man har gripits misstänkt för att ha mördat sin kollega i samband med företagets julbord under natten till lördagen, skriver norska medier.

Festen ägde rum i Holmenkollen i Oslo och ska enligt företagets chef ha gått städat till.

– Det var i slutet på festen mordet inträffade, i samband med städningen, säger han till Dagbladet. Chefen säger att man nu försöker ta hand om de anställda som blev vittne till händelsen. – Personalen har det jobbigt, säger han.

-Pettersson läser om mordet på Omni och gör som man enligt journalisterna ska göra. Kollar källan, de norska medierna.

Där står märkligt nog inget om någon norsk man, utan att mördaren är från Lettland och att den mördade inte heller är norsk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “”Norsk” man dödad under julbord

  1. Alla som åker tunnelbana i Oslo är norrmän och alla som någon gång åkt tunnelbana i Stockholm är svenskar enligt SVT och hatmedia på order av Socialdemokraternas partistyrelse….

  2. Dödad under julbordet, ja det har säker hänt både det ena o det andra under ett julbord. Mördaren var Lett som en plätt och alla hade det Balt på festen… sen kom städ team med skurktrasor… det blödde ymnigt ur alcohålet på offrets kropp. Tacka vet jag moderna julfester där folk inte bara däckar under bordet för några timmar när de andra dansar utan för evigt.

  3. Slaskmedia brukar ju alltid hävda att etnicitet är ointressant. Men ändå är filurerna ”svenska” eller, som i detta fallet, ”norska”. Om man bara läser innantill i politiet´s meddelande, så framgår det tydligt att både offer och gärningsman icke på något vis är att betrakta som norska medborgare. Varför agerar då dessa media-klåpare på detta viset då ? Kanske har det sporadiska ljugandet blivit vardagsmat, så till den milda grad, att man upphöjt sig själva till att skapa sina egna ”nyheter”. Dekadensen är fullbordad…

  4. Nu underskattar du Omnis journalistiska förmågor för efterforskning.
    De har givetvis kontrollerat och konstaterat att både mördaren och hens offer hunnit ta en tur på tunnelbanan i Oslo.
    Och därmed är både rubriksättningen och ingressen korrekta.

Kommentera