Riksdagen röstade nej till Stefan Lööf som statsminister

REGERINGSBILDNINGEN. Riksdagen har nyss röstat om Stefan Löfven som ny statsminister.

  • 200 röstade nej
  • 116 röstade ja
  • 28 avstod
  • 5 var frånvarande

-Pettersson noterar att Vänsterpartiet valde att lägga ned sina röster…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Riksdagen röstade nej till Stefan Lööf som statsminister

  1. Fattar inte den dumme talmannen att man blir inte bättre på att sköta ett land på ett par veckor. Det Svenska folket vill ha ett exraval nu eftersom inget av talmannens favoritparti klarar av att ta ansvar för landet.

    • Vad händer i sandlådan efter ett eventuellt extraval, kommer SD då ner från läktaren och får inflytande över svensk politik, tror personligen inte det varför skulle de övriga partierna i 7 klövern som är kvar efter ett extraval helt plötsligt blivit vuxna och prata med SD ?
      Resultatet efter ett extraval blir en påtvingad sörja av olika partier från 7 klövern för att fortsatt hålla SD utanför allt politiskt inflytande.
      Om 7 klöverns politiker vore vuxna människor äkta demokrater och satte Sveriges väl och ve i första rummet så skulle Sverige ha en regering idag och riksdagens 8 folkvalda partier skulle tala och samarbeta med varandra men istället är Sverige riksdag en patetisk lekstuga på lägsta nivå.

      • Varför skulle SD hållas utanför politiskt inflytande för ? då fanns det ju inget parti i riksdagen som sysslade med politik.
        I dag finns det ju bara ett parti som består av politiker och det är SD. Vad dom andra sysslar med är svårdefinierbart, när dom inte är upptagna av sina leksaker i sandlådan så mobbar dom SD eller klappar varandra på axeln och tycker att dom är duktiga.

    • Det Svenska folket har all anledning att ha en negativ inställning till de obefintliga utvecklingen för Sverige ända tills vi får politiker i Sverige som är värda att kallas politiker.

  2. Allt är riggat av den globalistiska maffian, Kristersson kommer röstas ner i 3: e statsminister omröstningen och så i 4:e och avgörandet kommer Löfven röstas igenom statsminister eftersom Lööf och Björklund under galgen kommer vilja som det heter ta ansvar för Sverige och därför rösta grönt till sossar,kommunister och miljömipparna.
    Arma land. Vilka dårar som sitter i beslutsfattningen här.

    • Den andra korkskallen U.Kristersson ställer nog också upp en andra gång !
      Lutar allt mer åt ett extraval.

  3. Ett steg till i rätt riktning!
    Socialisterna måste bort till varje pris innan landet är bortom all räddning!

Kommentera