Två unga invandrare åtalas för sju våldtäkter mot barn

BROTTSLIGHET. Två invandrare i Boden åtalas för sammanlagt sju våldtäkter mot barn. Flickorna som utsatts för våldtäkterna är båda under 15 år.

Det skriver Norrbottenskuriren, tyvärr bakom betalvägg. Den yngre av dom två männen, som var 15 år när brotten begicks åtalas för fem av våldtäktsfallen. Han åtalas också för barnpornografibrott efter att man hittat bilder och filmer i hans telefon.

Den äldre, som var under 18 år åtalas för två av våldtäktsfallen. De två flickor som utsatts för våldtäkterna är båda under 15 år. Våldtäkterna ska ha skett vid flera olika tillfällen från februari till maj i år och på olika ställen i Boden, bland annat på tågstationen. Båda killarna förnekar brott.

-Pettersson noterar att media inte är så intresserade av de misstänktas ursprung…

TIDIGARE 2018-07-11. Två afghaner och en libanes häktade misstänkta för våldtäkter på minderåriga flickor i Boden

BROTTSLIGHET. En man häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka. Händelsen ska ha inträffat den 2 juli mitt på dagen i centrala Boden.

Enligt åklagarens häktningsframställan finns det risk för att den misstänkte undanröjer bevis och försvårar utredningen. Mannen, som är i dryga 30-årsåldern, nekar till våldtäkt och bestred häktningsyrkandet vid förhandlingarna i Luleå tingsrätt.

Så långt SVT som inte med ett ord andas om att att den häktade mannen är Ahmad Nori, född 1985 och medborgare i Afghanistan. Herr Nori behöver tolk på Dari.

-Pettersson noterar att sedan tidigare sitter två unga herrar häktade misstänkta för ett flertal våldtäkter mot barn  begångna under maj månad i Boden. Inte heller nu så mycket som andas SVT eller NSD om gärningsmännens ursprung.

Det rör sig inte om gruppvåldtäkter utan om sex våldtäkter vid olika tillfällen.

De båda herrarna är eller har uppgett att de är 16 och 17 år gamla, den ena hör hemma i Libanon och den andra i Afghanistan.

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Två unga invandrare åtalas för sju våldtäkter mot barn

  1. Att göra sig av med en illegal kan ju inte vara ett brott, officiellt finns denna personen inte i landet.
    Förklara illegaler till Fredlöst som på medeltiden med allt det innebär

  2. Medborgar gardet är det som behövs, behandla dem som man skulle göra i deras hemländer, N a
    c k s k o t t s a s p i r a n t e r

  3. Finns det inga män i Boden ? I så fall tar de gemensamt hand om dessa typer och förpassar dem i ett hål i marken efter litet tortyr….

    • Finns bara naiva och konflikträdda svenskar i Boden, precis som i övriga Sverige !
      Vi infödda svenskar är stentuffa här på Pettersson och hemma vid köksbordet.

  4. Thoralf tar upp om ett rättsfall i Kalmar.
    Vad sägs om rättsväsendet som ger straffrabatt med villkorlig frigivning.
    En som är dömd blir i parti och minut villkorligt frigiven men som blir åter dömd till fängelse 4! ggr. under drygt 10! månaders period.
    Han är dömd på en sammanlagd strafftid på 17mån.

    ”Parodi på ett svenskt rättsväsende”
    http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/12/13/11579218-parodi-pa-svenskt-rattsvasende/

  5. Vi har importerat den där sorten i många tio tusental.
    Vi kräver inga identitetshandlingar.
    Vi kräver inte friskintyg.
    Vi kräver ingetutdrag ur brottsregistret.
    Vi kräver inget CV.
    Vilka är de?
    Vad kan de?
    Vad vill de?
    Vilken nytta har vi av dem?
    Vilken skada kan de göra för vårt land?

    • Du kommer aldrig att få svar på dina frågor från politikerna
      När valet är klart var fjärde år och man har lyckats bilda en regering så fortsätter dom att jobba för att byta ut svenska folket oeroende av vilka som väljs.
      Detta tog man beslut på redan under 70-talet

      Enda chansen är att gå samman i föreningar som arbetar för att bevara svenska samhället och dess kultur för att visa att vi inte accepterar detta.

      Kan muslimer och somalier hålla ihop och rösta in eget folk som skall bevara deras kultur i Sverige måste vi göra samma sak

      T ex
      https://www.detfriasverige.se/

  6. Det är ju tur att PK-eliten har skaffat sig #metoo-skygglapparna att luta sig mot. Då slipper dom ju att smutsa ner sig med våldtäkter, gruppvåldtäkter, barnmisshandel, tortyr, förstörda liv och ”helt vanliga mord”.

  7. Tillsammans med anti-vit-man-propagandan vilseleder detta så många intellektuellt svaga, PK-imbeciller och karaktärssvaga, som möjligt, att tro att det rör sig om vanliga Svenska män och pojkar.

    • Jo då. Jag känner sådana personer.
      Själv vill man liksom veta lite mer än vad som sägs i MSM men många nöjer sig med att få brödsmulor.

      Vet att Annika Lantz en gång sa att det är helt ointressant att veta etnicitet på brottslingar. Men hon som journalist får ju veta det så varför ska vi inte få veta det? Censur i mina ögon.

  8. Jag gjorde lumpen o Boden i början på 80 talet.
    Va var flera tusen småkåta militärer men inte ett angrepp på kvinnorna.

      • Nej, och riktiga svenska karlar om det fanns några idag skulle även gå man ur huse göra upp med pedofiler och övriga våldtäktsparasiter !
        På den gamla goda icke mångkulturella tiden blev det en rejäl omgång för den som gav sig på en kvinna, det ansågs som fegt och ynkligt.

      • Det har Svenska karlar också gjort i form av soldiers of odin som svar från Svenska kvinnor fick dom #intedinkvinna.

Kommentera