Taxibilar brann i Malmö

BROTTSLIGHET. I går morse, i fullt dagsljus, nära en förskola, mördades ”taxiföretagaren” Saleh Hadri i Malmö. I natt brann minst fyra bilar och minst tre av dem var taxibilar. 

Polisen misstänker att alla samtliga bränder är anlagda. Flera anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats.Ingen person har gripits misstänkt för brotten, men polisen kommer att utreda om det finns något samband mellan bränderna.

-Pettersson säger att polisen är onödigt försiktig, givetvis finns det att sammanhang och det stora är invandringen från Mellanöstern

TIDIGARE 2018-12-12. Saleh Hadri skjuten till döds i Malmö

BROTTSLIGHET. En man har dött efter en skottlossning i centrala Malmö på onsdagsmorgonen. Det rör sig om en man i 50-årsåldern som är en av stadens mest omtalade kriminella. Mannen sköts i huvudet på nära håll.

Saleh Hadri

Polisen fick larmet om skottlossningen klockan 8.27. Det var mycket folk i omlopp eftersom skjutningen inträffade i dagsljus på morgonen. Det fanns många barnfamiljer i närheten då en förskola ligger mitt emot platsen där mannen sköts. Ingen har ännu gripits misstänkt för brottet men polisen efterlyser vittnesuppgifter.

-Pettersson säger att det är en onsdagsmorgon i det nya Sverige…

Offret är Saleh Hadri, syrisk medborgare som trots upprepad grov brottslighet är kvar i Sverige. Han är skriven på Södra Skolgatan och har varit regelbunden besökare på bloggen och där ordspråket som man bäddar får man ligga passar ovanligt bra, det är verkligen en förtjänst för samhället…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Taxibilar brann i Malmö

      • ”Jag”!

        Ett litet påpekande;
        Det är socialdemokraterna som skrev kontrakt med muslimerna 1999 om att bidra till att införa islam
        (mellanöstern) i Vårt Fosterland!
        //age

Kommentera