Invandrare skjuten till döds i Malmö

INSÄNDARE. Malmö 13-12-2018

Till dom ”ansvariga” politikerna i Malmö stadshus

Ber att få gratulera till dom senaste pittoreska mångkulturella händelserna i form av dödskjutning vid Möllevångstorget samt fyra uppeldade taxibilar i natt.

Morgan, Sverige är värst i Europa och Malmö är värst i Sverige och du är ansvarig. 

Passar på att även gratulera er för dom fem skottlossningar och fyra sprängningar som skett dom senaste tio dagarna i vår stad som ju gör det så spännande att bo här.

Det är nu bara drygt två veckor kvar på året och man får väl utgå att det kommer fler mångkulturella händelser innan nyår i form av skottlossningar, våldtäkter och anlagda bränder.

I dagens sydsvenska kan man läsa att justitieminister Morgan Johansson vill skärpa straffen för vapenbrott och att Katrin Stjernfeldt – Jammeh säger att den enda lösningen nu är att lyfta bort det här kriminella från gatan.

Lösningen på att få bort dom här grovt kriminella mångkulturella parasiterna är inte att skärpa straffen med längre vistelser på svenska vilohem med ”all inclusive” som går under den falska beteckningen fängelser . Inte heller är det rätt metod att hyra centralt belägna lyxlägenheter där städhjälp ingår till dom mångkulturella tillgångarna.

Den enda lösningen på problemet är att förpassa dom primitiva tillgångarna tillsammans med sina familjer tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Att återigen förpassas tillbaka till en eventuell grottillvaro där man kanske får dela rum med familjens getter och får samt uteblivna bidrag i alla former är det enda straff som biter på dessa lågt stående varelser vars gener tydligen är helt inställda på våld av allehanda slag. Väl återbördade till sina hemtrakter kan dom ägna sig åt sina ständigt återkommande krigshandlingar, halsavskärningar, skjutningar, anlägga bränder, våldta, spränga mm.

Den igår ihjälskjutne mannen och hans familj skulle ju för länge sedan skickats tillbaka till Syrien när man betänker vilken meritlista denna man kan uppvisa med inslag av allt från mordförsök, skjutningar på öppen gata, flerårigt fängelsestraff för narkotikabrott beställningar av fjärrstyrda bomber från Balkan mm.

Denna man kom tydligen hit från Syrien vid millennieskiftet, alltså för ca 18 år sedan, och man kan ju fråga sig vad det är för släpphänta lagar och politiker vi har som tillåter en sådan här individ att under så många år förpesta tillvaron för oss malmöbor samt var en ekonomisk belastning tack vare sin kriminella livsstil.

I sydsvenskan kan man idag läsa att hans familj av Malmö stad erbjuds krisstöd. Det enda stöd familjen skulle erbjudas är en enkel biljett tillbaka till Syrien med tillhörande förbud att i all evighet återvända till Sverige. Vi behöver inga sådan här familjer i vår stad eller i vårt land.

I dagens sydsvenska har Katrin Stjernfeldt – Jammeh och liberalen Roko Kursar ett debattinlägg under Aktuella frågor som i vanlig stil innehåller allehanda politiska floskler.

Och naturligtvis så innehåller den även den mest använda politiska floskeln ”alla människors lika värde”. Denna gång skrivs den i form av att dessa båda tillsammans vill leda staden med respekt för alla Malmöbors lika värde.

Jag måste säga att jag känner mig j-igt kränkt om ni båda anser att jag som har jobbat i över 40 år och betalat in miljoner i skatter och andra avgifter till både stat och kommun samt aldrig legat samhället till last samt aldrig uppburit en enda krona i någon form av bidrag inte skulle ha mer människovärde än den igår ihjälskjutne mannen som tydligen av polisen gick under benämningen ”Malmös mest kriminelle”.

Jag kräver faktiskt en förklaring till detta tillsammans med en ursäkt inte bara till mig utan till alla andra malmöbor med ungefär samma bakgrund som jag själv.

Men naturligtvis så kommer jag inte att få varken det ena eller det andra utan som vanligt så kommer mitt mail att bemötas av en kompakt tystnad.
Skulle man kanske i varje fall kunna önska sig att denna till leda använda floskeln ”alla människors lika värde” aldrig mer användes av er båda?
Och inte av någon annan heller!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

12 thoughts on “Invandrare skjuten till döds i Malmö

  1. Bra kommentar Sandor, vi får tacka SOCIALDEMOKRATERNA som styrt Malmö i 100 år! Mona Sahlin gillar inte svensk kultur och menade att vi inte har någon, däremot mellanöstern som dessa sossar ser upp till, där är det en rik och mycket SPÄNNANDE ”kultur”….82% vill ha det så och kommer att beställa mer av samma om det blir nyval! Den hjärndöda majoriteten!

    • Saxat ur Googleflödet; Taxiföretagaren Saleh Hadri, 51, har överlevt ett mordförsök. I dag mördades han utanför sin port tidigt på morgonen. Han har utpekats av polisen som en av Malmös mest kriminella.

      Mördaren sköt Saleh Hadri i huvudet och är fortfarande på fri fot. Malmöpolisen gick direkt efter mordet upp i högsta beredskap.

    • Sandor…Instämmer i din kommentar om den uttjatade floskeln som Stefan Löven flitigt använder : ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE….!! Jag har också jobbat och slitigt, betalat skatt och känner mig förolämpad av politikerfrälset som anser att vi arbetare inte är mer värda än kriminellt importerat avskum!!! Nu räcker j-la Löven mupp!!!

  2. Förstår inte varför alla klagar
    Varje skjutning och uppeldad bil generar en stor mångd arbetstillfällen hos polis, domstolar, skjukhus, bilfabriker, försäkringsbolag, renhållningsverk mm mm
    Allt detta räknas ju in i landets BNP
    Det måste vara enormt lönsamt
    Sverige har aldrig gått så bra tidigare

  3. Jag accepterar inte att Malmö får vara med och ta del av kommunernas 5,5 miljarder utjämningsbidrag varje år. De har tillräckligt många vuxna invånare för att klara sin egna försörjning. Jag tycker det ska avkrävas att försörja sig själva. Var finns alla ansvariga, som kan utvisa alla kriminella parasiter, som leker med skjutvapen, liv och död och förpestar tillvaron för skötsamma medborgare?

    • Har kanske den där ”Jammeh” någon del i ansvaret för
      staden Malmös undergång?
      Tillhör hon kanske samma sekt som kanske hennes solbrända make?
      Är de styrda av det landsförräderi, som socialdemokraterna
      skapat genom kontraktet med muslimerna från 1999?
      Där ingår ju läftet att muslimer ska ingå i alla styrande enheter,
      även regeringen!

      => Vi är förlorade!
      => Vårt Fosterland är ”sålt” till muslimerna (Saudi Arabien ?)
      => Vi har jobbat för jäves för vår framtid!
      => Socialdemokraterna har lurat av oss Vårt Fosterland!

      — och det finns individer i Sverige som ännu inte fattat det!

      Jag är rädd!
      Känner du dig trygg?

Kommentera