Cherif Chekatt, terroristen från Strasbourg skjuten till döds

TERRORISM. 29-årige Cherif Chekatt, som jagats av polis efter dådet i Strasbourg på tisdagen, har dödats av fransk polis, uppger flera poliskällor för France info.

Chekatt Cherif

Tre till fyra skott hördes under en polisinsats i området La Meinau samtidigt som minst en polishelikopter cirkulerade i luften ovanför.

Ytterligare en person greps efter en stor polisinsats i södra Strasbourg tidigare på torsdagen, enligt flera medier. Sedan tidigare har fyra av Chekatts familjemedlemmar gripits.

Terrorgruppen IS har tagit på sig tisdagens dåd på julmarknaden i Strasbourg och beskriver gärningsmannen som en av deras ”soldater”.

TIDIGARE 2018-12-11. Tre döda i islamskt terrordåd vid fransk julmarknad

ISLAM. En skottlossning har inträffat i centrala Strasbourg i Frankrike. Tre personer uppges vara döda och minst elva allvarligt skadade. 

Den lokala tidningen l’Alsace uppger att en ensam gärningsman skjutit personer och sedan förflyttat sig en bit och avfyrat fler skott.

Skottlossningen ska ha ägt rum på en julmarknad. Området uppges ha utrymts och spårvagnar förbi platsen har stoppats. Stadens vice borgmästare invånarna i staden att hålla sig inomhus. Gärningsmannen är inte gripen men identifierad som Chekatt Cherif, 29 år och  radikal islamist. Polisen skulle arrestera honom i hemmet i morse men han var utflugen. Chekatt Cherif är född och uppvuxen i Frankrike med rötter i Marocko. Tidigare straffad över 20 gånger för brott i Frankrike och Tyskland och var eftersökt misstänkt för rån.

Le Figaro

-Pettersson säger att det hjälper inte med betonghinder mot galningar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Cherif Chekatt, terroristen från Strasbourg skjuten till döds

  1. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/12/nuernberg.jpg
    Det värsta med dessa Islamistiska terrorister är,att andra av Allans troende gärna vill efterapa. Därför blev det igår kväll tre kvinnor i Nürnberg,som drabbades och måste nöd-opereras.
    En sådan muslim roade sig med att hugga dem i ryggen,med en förskärare. Fortfarande söker hundratals poliser efter attentatorn.Merkels importer bevisar i stort dagligen,vad de framförallt behärskar….

  2. En stor eloge till och mycket bra jobbat av en riktig poliskår !
    Så ska kriminella parasiter tas, hårda klappar är det enda språk de förstår vilket tyvärr inte Sveriges patetiska politiker och deras gulle-gullande dialogpolis förstår.


  3. IS har ju förklarat krig mot EU å USA…
    Då krig råder, så gäller krigslagar
    Dödsstraff borde därför gälla på alla
    IS soldater som begår Terrorbrott

  4. Tänk vad pengar samhället spar på den Franska polisens metod. Att helt enkelt bara skjuta de icke önskvärda brottslingarna.

    Folk som man av lång erfarenhet vet, inte går att ändra på. Att rehabilitera. Folk som håller på med överklagande ända upp i HD om det är möjligt.

    Folk som ställer krav även i fängelset och skriver klagobrev till olika myndigheter om särbehandling, o s v Folk som i 30-40 år sitter i fina dyra västerländska fängelser och kostar massor med pengar!

    Tacka vet jag den Franska metoden med den enklast möjliga följande begravning.

  5. Rakhmat Akilov, misstänkt för attentatet i Stockholm,
    tycker att västvärlden får skylla sig själva

    …benägen att instämma å hålla med Akilov
    VI HAR OSS SJÄLVA ATT SKYLLA!

  6. Det hjälper uppenbarligen INTE med betonghinder mot MUSLIMER som följer koranen/sharia och har en mördare och pedofil som gick omkring i Medina år 600 – ett årtal c:a 600 före vår medeltid, i Sverige var medellängden c:a 160 cm, hur var den i Medina ? Min gissning är att dessa knappt gick upprätt och var runt 140 cm, apliknande art på ”människoträdet”….Att släppa in den här typen av människoapa kommer politiker en dag att få ta konsekvenserna av, det är kriminellt, det är ett folkmord på Europas folk!!!

  7. Al hamdilula är han död. Tråkigt att han dog in action i stället för ha blivit skadad och satt i fängelse för resten av hans liv.
    Dessa islamister vill ju bli dödade in action, de tror ju då, dessa hjärntvättade idioter, att de åker direkt in i paradiset.
    Paradiset för dessa hjärntvättade idioter är ju att möta de 70 jungfruna. Men för att kunna njuta av dem måste man ha en penis.
    Jag har kommit på det mest effektiva sättet att passivisera dessa idioter: skadeskjut dem, skär av penis och testiklar. Skjut dem sedan. I islam heter Det att man går tillbaka till situationen som rådde när man dog därefter skall man möta Allah innan man släpps in o paradiset, ingen penis, inga testiklar, välkommen in men du har ingen nytta de 70 nu jungfrurna. Detta är en realitet för idioterna. Manliga självsmordsbombare brukar packa in penis extra noga innan de spränger sig i luften. Så skär av penis, fängsla dem eller skjut dem , efter att ha skurit av penis så kommer antalet offervilliga jihadister märkbart sjunka i antal

    • En ideologi som islam som uppmanar till mord ska förbjudas! De som vill fortsätta utöva denna ideologi förpassas tillbaka till ursprungsländerna även s.k. 2:a generationens invandrare. Medborgarskapet ska frysas inne och vi ska ha en specialpolis där hårda tag mot dessa har högsta prioritet.

  8. I Sverige hade terroristen bjudits på korv med bröd av polisen,tur inte alla europeiska poliser är så skadade….

Kommentera