Barnfamilj rånad i sitt hem


BROTTSLIGHET. En familj, en man, en kvinna med barn, rånades på onsdagskvällen i sin villa i Värnamo. Tre beväpnade gärningspersoner jagades under natten och kunde senare gripas. – Vi har tagit hand om brottsoffren och spärrat av för teknisk undersökning, säger Peter Ström, vakthavande befäl vid polisen.

Polisen vill inte gå in på hur rånet gått till eller vilka vapen och hot som förekommit. Händelsen utreds som grovt rån. En teknisk undersökning av brottsplatsen kommer att ske under torsdagen.

Sveriges Radio

-Pettersson säger att det blir allt vanligare i det nya Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Barnfamilj rånad i sitt hem

 • Roland Karlsson

  Hoppsan Annie Lööfs hemstad!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det alltid så trygga Folkhemmet !

  Gilla

 • SVENSK

  Dessa hemfridskränkningar kan inte bli annat än vanligare och vanligare i takt med att den svenska befolkningens genetiska bas förstörs på ett accelererande sätt.

  Gilla

 • Suzie

  Sjuklöverligan anväder sig av ockupationsmakten och världens alla grova kriminella i utrotandet av svenska folket,vapen och knark bokstavligen översvämmar Sverige,våldsverkare och vettvillingar tillåts härja helt öppet och fritt i det alltmer laglösa Sverige, värre än på vilda västern tiden,då fanns åtminstone flera duktiga,ärliga,tuffa,modiga sheriffer som följde lagen och riskerade sina liv för lag och ordning och folkets säkerhet, detta existerar inte längre i Sverige, de grovt kriminella välkomnas in i svängdörrarnas land med vapen upp till tänderna medans svenska folket inte får försvara sig,socialistregimen jagar skötsamma jägare för att förbjuda dem bedriva laglig jakt,ta från dem sina lagliga jaktvapen.livrädda kvinnor med försvarsspray i handväskan muddras av polisen på offentliga platser och bötfälls med 800 kr för att de fruktar för sina liv pga av den eskalerande grova brottsligheten och ökade gruppvåldtäkter/våldtäkter på barn och kvinnor.Sveriges socialistregim som är i symbios / maskopi med msm ljugande/mörkande skamliga journalistkår har ofantligt mycket blod,våld och förstörelse av liv,lem och egendom på sina smutsiga skurkhänder,det gigantiska förakt och starka hat de uppvisar mot svenska barn,kvinnor och gamla,sjuka och handikappade ja alla svenskar saknar helt motstycke i hela världen.Förr avrättade man landsförrädare i dagens Sverige sitter de i regering och riksdag och på viktiga nyckelposter.
  Dagens bödlar har inte bila och kåpa utan pressleg och tangentbord.

  Gilla

 • Ståfräs

  Bara 82% PK idioter är nöjda så är det helt OK.

  Gilla

 • Argus

  Eftersom 25% av befolkningen består av icke-svenskar har nya fenomen uppstått i konungariket. Detta är ett sådant fenomen som likt skjutningarna och handgranatsexplosionerna har varit väldigt sparsamt förekommande tidigare. Jag skulle därför i sätta emot om någon slog vad om att ena eller båda parter har utomsvenskt ursprung. Inte heller om någon hävdar utomeuropeiskt ursprung.

  Gilla

 • age

  Mina förberedelser skulle i en motsvarande situation ha resulterat i minst ett dödsfall!
  Vem som drabbas får situationen utvisa!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: