Asylaktivister informerar om hur man gör spårbyte efter avslag på asylansökan

INVANDRING. Asyluminfo.se har sammanställts av aktivister för öppna gränser och andra som tror på en mer öppen värld. Vi består av Refugees Welcome Sverige, Centrum för Sociala Rättigheter och RåFILMs filmskapare kollektiv med stöd av många fler.

Hemsidan har instruktioner och filmlektioner hur en flykting som har fått avslag på sin asylansökan skall göra för att då söka arbetstillstånd istället.

-Pettersson tycker att de som fått avslag ska åka hem eftersom de saknar asylskäl, hemifrån kan de sedan söka arbete och bostad innan de kommer hit.

 

12 thoughts on “Asylaktivister informerar om hur man gör spårbyte efter avslag på asylansökan

  1. Sverige behöva en militär kupp som ställer saker och ting till rätta, men tyvärr ha vi inget militär värd namnet för att skydda landet från Externa och interna fiender

  2. de Röda Khmererna ger info på hemsidan till migranter som fått avslag att istället söka arbetstillstånd 🙂 så vad ska de då jobba med 🙂 jag har sett 10 gula västar som sitter på bruningar som städar fimpar o papper i stan…,lojt går de där och gör en insats 🙂 andra stjäl jobb från svenskar som ”instegare” där arbetsgivarna i stort sett får gratis arbetskraft

  3. Det gamla uttrycket;” Dem gudarna vill förgöra gör de först galna” är precis vad som händer i det sinnessjuka galna Gökboet Sverige.

  4. Obegripligt. Migrationsverket och UD verkar vara de värsta asylaktivisterna och trycker tvångsmässigt in helt okända människor och kulturer i Sverige i något slags ohämmat experiment utan konsekvensanalyser. De hittar på nya anslag för att mjölka skattebetalarna, som ska försörja deras specialintressen. Nej gör inte hela Sverige, som Malmö.

Kommentera