Löfven (S) vill bilda regering med MP

REGERINGSBILDNINGEN. Stefan Löfven (S) vill bilda regering tillsammans med Miljöpartiet, meddelar talman Andreas Norlén på en pressträff. – Det är fortsatt betydande låsningar i svensk politik och det finns inte några garantier att han blir vald, säger Norlén.

Om Sverige fortfarande står utanför en ny statsminister efter fredagens omröstning ska talmannen tala med partiledarna igen. Norlén säger att han ser ett möjligt extra val som ett misslyckande.

– Det är naturligtvis bekymmersamt för Sverige att det är så starka låsningar, säger Norlén.

Omröstningen sker på fredag den 14 december kl 09:00

Steget efter undrar vart är vi på väg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Löfven (S) vill bilda regering med MP

  1. Ett extraval är inget misslyckande.

    Det är de regeringsbildande politikerna som är ett stort misslyckande.

    • Det finns ju inga regeringsbildande partier. Och skulle de finnas så är de inte bättre än något annat. Vänster och höger stjälper fakenews över oss. Läs inget ,lyssna inte, titta inte, inte på nån inte på något. Hur du än gör blir du lurad.

  2. Varför skall han bilda regering för, han klarar ju inte av det. Åtminstånde tycker de andra s.k. politiska partierna i Sveriges riksdag det. Kom ihåg att dom avsatte honom för C:a tre månader sedan p.g.a. att han INTE klarade uppgiften som statsminister.

  3. Vi har ännu inte sett botten på budgetförhandlingarna. På TV talade dom nyss om allt som skall hända i form av förbättringar för invandrare men nämnde inte alla försämringar som dom vill göra för oss 1.2 miljoner Svenskar som tydligen vistas olagligt här i Absurdistan.

  4. Ett ännu inte prövat alternativ är att Muslimsk Brödraskapet tar över regeringsbildningen.
    Då man redan har högt uppsatta medlemmar i alla partier förvaltningar och föreningar skulle en sådan lösning gå smidigt. Sharia har ju också börjat implementerats i svenska domstolar
    På så sätt skulle vi få en ny StorAllahians
    På sikt kan sedan Sverige och Turkiet gå samman till ett nytt ottomanskt rike, Svurkiet

    Det enda som skulle hindra en sådan lösning är om Annie Lööf inte får bli Stomuftin eller böneutropare och proklamera alla sverigedemokraters värdelöshet

    • Skulle vara kul se ”stormuftin” proklamera en bönestund i ”hönshuset” !!
      Skulle nog tom glädja Özz i hans minimala humor !!!

  5. ”Låsningar” säger talmannen?

    Det finns inga låsningar. Allt handlar om att ta avstånd från SD, vilket verkar vara viktigare än att sköta ett land och dess skattebetalande befolkning.

    • Allha är överens om denna ”viktiga värdegrund” !!
      Fast ingen har någon aning om vad ”värdegrunden” i verkligheten är !!!

Kommentera