Zlatan, kung av Zweden

GOTT OCH BLANDAT. Zlatan Ibrahimovic gillar att skämta. I går, på Nobeldagen publicerade han en bild på drottning Silvia och den verklige kungen av Zverige på Instagram.

-Pettersson tar inte illa upp, jag gillar att skoja och då måste man tåla skämt också.

– Hovet har sett bilden och fått sig ett gott skratt, säger Emelie Öberg vid Hovets informationsavdelning.

När jag tittar så har Zlatan haft drygt 1,4 miljoner besök. Det ger väl några kronor i reklamintäkter…

17 thoughts on “Zlatan, kung av Zweden

  1. Den där värdelösa satans Xlatan som går omkring och inbillar sig att han är någonting kan få åka hem dit där han kom ifrån.

  2. Spelar ingen roll vilken tomte som är kung.
    Den titeln behövs inte inte i Sverige, åtminstone inte med arvsrätt.

    Innan Gusrav Vasa så valdes kungar, dock inte av allmogen. Men i så fall så har vi valda ämbetsmän redan, trots tveksam nytta,

    • satans Zlatan skall det vara.Hovet gör 1000 gånger mer för Sverige på en dag än vad alla så kallade politiker gör tillsammans på ett år.

  3. Humor och Zlatan är väl två motsatser? Större egoist och narcissist har väl inte skådats sedan Josef S. Vandrade vidare.

  4. endast MSM (medierna) som gillar ”slatte” tror inte alls att han är så populär hos mannen på gatan faktiskt

  5. Vem är personen bredvid den svenska drottningen, hon som enligt uppgift är väldigt språkkunnig men som efter 45 år i Sverige knappt talar förståelig svenska ?

    • Kungen har med åren blivit vis, betydligt klokare än Nobelkommittén.
      När kungen bjuder partiledarna på något jippo bjuder han alla, inklusive Jimmie Åkesson eftersom de representerar det svenska folket.

      Nobelkommittén bjuder inte Åkesson på grund av hans värderingar med bjuder ambassadörer från Saudiarabien, Nordkorea, Eritrea, Kuba osv…

Kommentera