Två irakier åtalas för grov våldtäkt på hotell i Malmö

BROTTSLIGHET. Två irakier åtalas för att ha våldtagit en 16-årig flicka i Malmö i augusti. Våldtäkten ska ha skett på ett hotellrum i centrala Malmö, och de båda männen, 21 och 22 år gamla, ska ha filmat övergreppen och sedan spridit filmen.

Männen ska ha turats om att förgripa sig på flickan och ska även ha slagit henne i ansiktet under våldtäkten. Männen åtalas nu för grov våldtäkt. Båda nekar till brott.

Ur åtalet för grov våldtäkt:

Abdullah X och Sajjaad X har den 4 augusti 2018 på Hotell Astoria, Gråbrödersgatan 7, Malmö stad, tillsammans och i samförstånd med våld samtidigt och växelvis genomfört samlag och oralt samlag som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförligt med samlag med målsäganden, som inte deltog frivilligt. Våldet har bestått i att Sajjaad X och Abdullah X tillsammans och i samförstånd utdelat slag mot målsägandens ansikte vilket orsakat henne smärta, svullnader och blåmärken. Sajjaad X och Abdullah X har otillbörligt utnyttjat att målsäganden på grund av berusning och med hänsyn till att hon var ensam med de två tilltalade i ett litet utrymme befann sig i en
särskilt utsatt situation.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom fler än en förgrep sig på
målsäganden, med hänsyn till målsägandens låga ålder, 16 år, samt då Sajjaad
X och Abdullah X visat särskild hänsynslöshet eller råhet genom att filma övergreppet och sprida filmen.

Sajjaad X och Abdullah X begick gärningen med uppsåt eller var i vart fall grovt oaktsamma beträffande den omständigheten att målsäganden inte deltog frivilligt.

Malmö Tingsrätt B 8418-18

-Pettersson föreslår fråntaget svenskt medborgarskap, livstids utvisning, tio års fängelse att avtjänas i Irak…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Två irakier åtalas för grov våldtäkt på hotell i Malmö

  1. Djävulst tragiskt !!! Jag hoppas innerligt att inte dom som har röstat för ett bättre Sverige blir drabbade !!! SD = det enda parti som inte är ansvariga till allt detta elende som har drabbat vårat avlånga land !!!

  2. Varför kan inte föräldrar med döttrar lära flickorna att inte frottera sig med importen? Det går att lära söner att inte komma dragades med kvinnlig import.

    • Bra fråga men oavsett varför så är naturligtvis våldtäkt aldrig försvarbart, kvinnor ska kunna klä sig uppföra sig och befinna sig var som helst utan bli våldtagna vilket en klar majoritet av män självklart vet och respekterar men det finns tyvärr ett antal våldtäktsparasiter med primitivt grottbeteende helt utan respekt för kvinnor som inte begriper eller lärt sig det och de ska naturligtvis inte gå lösa ute i samhället vilket de tyvärr gör.

      • Ja det ska dom och jag ska kunna gå i rinkeby med en T-shirt som det står SD på.
        Men det gör jag inte för jag har nägot kvinnor saknar, självbevarelsedrift.

  3. dom är oskyldiga kan aldrig tänka mig att sånt förekommer mångkulturen är här för att stanna och ta över vårt sketna land med sovandes center liberaler miljöpartister och annat löst folk nej fram för mer afrika och arabiska ensamkommande skägg mera kultur mera kebab åt folket

    • Vill du provocera så du kan anmälla För hets mot folkgrupp?
      Det kommer en tid där folk ser sanningen och förstår verkligheten…
      Synd att man inte kan ge mer än en tumme ner..

Kommentera