Tolvårig flicka chattade med pojke – hotades med yxa av mamma och lillebror drog kniv

BROTTSLIGHET. Den tolvåriga flickan ringde socialtjänsten och berättade att hon fruktade för sitt liv. När polisen anlände till familjens bostad utbröt kalabalik – mamman försökte hoppa från balkongen med ett spädbarn i famnen och flickans lillebror drog kniv mot sin egen syster. Nu åtalas mamman för misshandel och olaga hot.

Poliserna beskriver hur de upplevde en stark hotbild, präglad av hederskultur, mot den tolvåriga flickan – framförallt från mamman men även ifrån hennes lillebror. Enligt en av poliserna fortsatte sonen, efter att nyss ha dragit kniv mot sin syster, att ge poliserna ”attityd” och gjorde klart för dem att hans storasyster inte längre var önskvärd.

NA.se, bakom betalvägg…

-Pettersson säger att det är denna spännande mångkultur som ska rädda oss från att dö av leda och ge oss skapliga pensioner….

Mamman, född 1983, har tolkbehov på sydkurdiska som talas i Iran och Irak…

11 thoughts on “Tolvårig flicka chattade med pojke – hotades med yxa av mamma och lillebror drog kniv

  1. Vi antar att morsan är typ överläkare på Karolinska.

    Skild enligt svensk lag med pappan.., så att han inte ska behöva jobba, och de ska få mer pengar.

    Den familjen har byggt Sverige.

  2. Den typen av människor vill Centern i storlek 30 miljoner bjuda in i Sverige.
    Här en krönika och rimligare tankar kring Centerns invandringspolitik.
    https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/tro-inte-pa-centerns-rosa-integrationsdrommar/
    Må vi bevaras från att hamna i klorna på Centerns vårdslösa fantasier. För övrigt, hur kan något parti vara rädd för och undvika att driva sin egna politik därför att SD kan råka tycka samma sak och rösta för? Är inte egna politiken tillräckligt viktig för att drivas igenom? Är det möjligen höjden av högmod eller koketteri?

  3. SOCIALDEMOKRATERNAS import till Sverige av dysfunktionella muslimer måste få ett TOTALSTOPP!!! En million importer av dessa som Stefan Löven säger ”läkare”, ”civilingenjörer” och ”raketforskare” som i verkligheten är dysfunktionella, kriminella analfabeter och blir livstidsproblem för de sociala myndigheterna måste få ett slut. AFS har lösningen och den heter: ÅTERVANDRING av minst 500.000 asylinvandrare!!! Migrationsverket måste läggas ner och ersättas av ett ÅTERVANDRINGSVERK….Skarpa tvångsmedel måste till för att få ut packet ur landet. De tidningar och SVT som agerar emot och sprider hat mot svenskar ska låsas in på dårhus!!!

  4. Håller ni inte med? Visst har det blivit mycket mer spännande med litet kultur? Något som vi inte har/hade enligt Mona Sahlin.

    • Håller med till 100%, när man växte upp i ett homogent kristet tryggt och icke mångkulturellt Sverige fanns inget spännande att uppleva som det numera gör varje dag !
      Hurra, länge leve den heliga och trygga mångkulturen.
      Tack 7 klövern eran knähund 82:an och det övriga mångkulturälskande svenska etablissemanget !!!!!!!!!!

Kommentera