Kvinna sparkades och rånades i Oxelösund

BROTTSLIGHET. På tisdagseftermiddagen rånades en kvinna, runt 25 år, i Oxelösund. I samband med rånet fick kvinnan ta emot slag och sparkar.

Det var strax före fyra som polisen fick ett larm om pågående rån. Enligt polisen ska en kvinna blivit rånad på sin väska och bankkort och i samband med det även blivit misshandlad.

Trots flera polispatruller hittades ingen gärningsperson och enligt polisen har nu en utredning inletts gällande egenmäktigt förfarande, sexuellt ofredande och misshandel.

Kvinnan behövde inte föras till sjukhus med ambulans, uppger polisen.

Polisen

-Pettersson antar att kvinnan var blind eftersom vi inte får något signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Kvinna sparkades och rånades i Oxelösund

  1. I USA hade polisen agerat genom att fånga in muslimen per omgående, man skickar upp helikoptrar och skickar ut poliser i samma ålder som förbrytarna dvs 20-50..De orkar springa ikapp en sådan här typ och brotta ner honom och sätta på handbojor och de ger sig inte utan ser det som sin främsta arbetsuppgift! POLISEN har en ledning tack vare sossarna som delar ut löjliga armband, ”tafsa inte”, då går det illa…Det är inte intresserade av att hitta asylinvandraren eftersom SVT och hatmedia direkt är där och anklagar för ”rasism” och ”nazism”….

    • Finns som vanligt numera inga signalement på de tuffa kriminella parasiterna och därmed kan brott inte styrkas !

  2. Står möjligen poliserna under kontraktwt som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 om att bidra till att islamisera Sverige?

    Varför går poliserna annars inte ut med signalement på bockarna?

    Kanske dags att Oxelösund också skapar en ”klubb” under namnet,
    ”Grannsamverkan mot brott”?

    Vi kan ju hjälpa dessa stackare som måste ge sig på kvinnor att få en mycket intensiv hemlängtan!

Kommentera