Tuffa kvinnor

Vi har tidigare sett hur kvinnor från Peshmerga strider för sitt land, samtidigt som mediehyllade kurdiska män sitter i Sverige och klagar över de svenskar som älskar sitt land.

Vi har sett syriska kvinnor slita för att rädda det som räddas kan från sina sönderbombade hem, samtidigt som deras män klagar över mat och boende i Sverige. Vi ser ensamkommande från Afghanistan som i Sverige ägnar fritiden åt droger, rån och gruppvåldtäkter, samtidigt som modiga afghanska kvinnor i Kabul kämpar för sin rätt att studera och mot våld.

6 thoughts on “Tuffa kvinnor

  1. Heder åt dessa ÄKTA feminister. Något stöd från världens vänsterfeminister kommer de inte att få, utan tvärtom se farm mot att bli MOTARBETADE av dessa. Åt h-e med vänsterfeminismen!

  2. Är det inte där denna Fatemeh ska vara och göra sin röst hörd, eller är det inte tillräckligt mycket pengar man får där för att sitta på ett torg ?

  3. Skicka iväg dom muslimälskande kravmasinerna vi har begåvats med här i landet och ge amnesti till Sverige för kvinnorna i Afghanistan.

  4. Tänk att de svenska ”värdegrunds” företrädarna, har missat allt detta.

    Fast det förvånar inte.

  5. De måste fått mindre med våldtäkter i Afghanistan när vi fått så många våldtäktsmän till Sverige. Kvinnorna kan skratta sig lyckliga i Afganistan.

  6. Sjuka,Sjuka Sverige.

    En enda av dessa kvinnor har mer ryggrad än alla 11 000 skäggbarn som fick amnesti i Sverige.

Kommentera