Tre månader sedan valet

REGERINGSBILDNINGEN. Sverige gick till val den 9 september 2018 – det gått tre månader och det är fortfarande ovisst vilka som ska styra landet. Experterna säger att valresultatet var otydligt. 

-Pettersson minns att fem partier lovade att göra allt för att avsätta den rödgröna regeringen…

Steget efter

 

4 thoughts on “Tre månader sedan valet

  1. Annie Lööv ska hålla presskonferens kl 10:00 i dag. Vi får se om katastrofen blir fullbordad då eller det finns hopp för nyval.

  2. Det är på tiden nu att dom kliver upp ur sandlådan nu efter 60 års lekande där och börjar ägna sig åt politik, dom påstår ju att dom är politiker, vilket dom inte har visat hitintills.

  3. Innan Jul har Sverige med all sannolikhet en S-ledd regering med stöd av i första hand V, MP, C och L med M och KD som backup mot SD !

  4. Mobbing har alltid haft starkt stöd i Sverige, att ha en egen åsikt är farligt, det hotar fackliga småpåvar och politikers ställning. Att frysa ut och inte prata med vuxna människor för att de har en egen åsikt kallas mobbing och kommer att straffa sig och slå tillbaka en dag! SOCIALDEMOKRATISKA skitstövlar och småpåvar hör hemma på historiens soptipp! Sverige är värd bättre än värdelösa Stefan Löven! Vem som än styr ändrar inte det allvarliga läget som politikerna försatt Sverige i genom en ansvarslös massinvandring av kriminella bidragsparasiter beställt av 82% och verkställt av politiker-”arslen”!!

Kommentera