Yngre man grovt gruppvåldtagen av tre okända män

BROTTSLIGHET. En pojke i övre tonåren hittades medvetslös i ett trapphus i Uppsala under natten mot fredag. – Det framkommer uppgifter om att han har blivit våldtagen av tre för honom okända killar, säger Daniel Ågren vid polisen. OBS. Artikeln från mars 2017.

Polisen har kunnat prata med pojken och han fördes till sjukhus med okända skador. – Han har en del skador, men jag vet inte hur allvarliga de är, säger Daniel Ågren. Har ni någonting att gå på i ärendet? – Vi har en del som vi kommer jobba vidare med och vi kommer hålla mer förhör med honom. Ärendet rubriceras som grov våldtäkt. Polisen hade strax före klockan 05 inga fler uppgifter att lämna i ärendet och ingen misstänkt har gripits.

24Uppsala.se  Artikeln från 10 mars 2017.

-Pettersson säger att det är inget konstigt. Upplänningarna har alltid sysslat med bögvåldtäkter i grupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Yngre man grovt gruppvåldtagen av tre okända män

  1. Bevisat är att man kan inte ha olika kulturer blandade i ett litet land som Sverige, Finland, Norge ,Danmark med flera. Hur skall vi kunna bota det onda som har tagit över hela landet och alla vi ursprungsbefolkning skall fundera på hur vi skall skydda oss, våra nära och egendom?
    Nu när Marrakeschavtalet blir påskrivet kommer det bli fullständigt ohållbart här.
    Tänker inte journalister på sina familjer och efterväxt, barnbarn med flera ? Lika politiker. Varför har majoren Björklund hämtat hit två ungar för att bädda ett ohållbart samhälle att leva i för dem?

  2. Svårt att köpa en larm för 50 spänn för att väcka grannarna eller förbipasserande. Bara att trycka på knappen. Ett bra julklappstips.
    Sorgligt att ingen går säker.

  3. De måste längtat tillbaka till gazaremsan…även om de greps så går de fria då de bara är offer, brottsoffret kommer msm media och rättsväsen att pissa på. Gärningsmännen får nog en egen bok skriven av någon annan och finansieras av rfsl, när boken ”vi gillar skinkor olika” så kommer de få media utrymme och tid på scen under nästa års Pride… gissar bara men det är nog inte långt borta.

  4. Det tar sig bakifrån i Lövets och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    FN-avtalet som Sverige snart skriver på komner säkert att påskynda det bakomliggande trycket.
    Vad säger och tycker etablissemangets Metoo-kampanj, lite tyst därifrån just nu har den värsta extrema hysterin lagts sig ?

  5. Undrar om det är detta Expo kallar högerextrem brottslighet? Det kräver ändå snabba åtgärder kan jag tycka.

    • Jo, detta var nånting som förekom redan under 50 – 60 talet var det någon som sa. Eller så hörde jag fel. 😆

    • Ja, det nya spännande och trygga Folkhemmet gör sig onekligen till känna !
      Ett stort tack 7 klövern deras knähund PK-media och den naiva 82:an.

  6. Dags att ta fram ett kyskhetsbälte för män som man kan ta på om man lämnar bostaden
    Alternativt smörjer man in ringmuskeln med vaselin för att minimera skaderisken

  7. Nu är väl 82% PK idioter nöjda.
    Tänk tanken att 3 pursvenskar (= nazister), våldtagit en muslim? Då hade drevet gått. Detta grova brott bekymrar inte Expo, AFA, Fi, Metoo o 8-klövern ett skit.

    • Våldtagit? Så långt behöver du nog knappast gå!

      Det räcker med att en svensk uttalar sig negativt!

      • Vi har redan dödsstraff!

        Du blir av med ditt arbete, förklaras fredlös och får svälta ihjäl!

        Om du inte mobbas och förföljs tills du väljer att ta ditt liv!

Kommentera