Man till sjukhus efter våldsamt rån i Lund

BROTTSLIGHET. Flera maskerade gärningsmän rånade en man på Scheelevägen i Lund vid halv fem-tiden på lördagsmorgonen. Mannen är förd till sjukhus, men skadeläget är ännu oklart. – Med våld tvingade gärningsmännen till sig plånbok med tillhörande kort, och en mobiltelefon, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Mannen fick svullnader i ansiktet och fördes med ambulans till sjukhus.

Ingen är misstänkt eller gripen för händelsen, men gärningsmännen beskrivs vara i övre tonåren. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om rån.

Polisen

-Pettersson noterar att gärningsmännen beskrivs vara i övre tonåren, och ser man det så borde man ha sett något mer. Vi närmar oss inbördeskrig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Man till sjukhus efter våldsamt rån i Lund

  1. Finns det något signalement ?
    Om inte, så har naturligtvis inget brott begåtts då är det bara högerpopulistisk Fake News.

    • I Tyskland hänger polisen upp affischer, med bild, signalement och namn på efterlysta personer.

      I Sverige mörkas det.

  2. Signalementet är väl glasklart : Global Hen med rutig mössa, rutiga skor, rutiga byxor, rutig jacka, rutigt ansikte med rutig kroknäsa. Talade även på bruten rut-välska.

  3. Kränkningar, Misshandel, Rån, Vandalisering, Bränder, Bilgrillningar, Knivskärningar, Skjutningar, Mord, Gängvåld, Knarkaffärer, Bidragsfusk, Valfusk, Våldtäkter……… Ja, kort sagt – en helt vanlig dag på jobbet. Suck ! Och NU !!!!! ska vi göra landet tryggt igen, sa Ste-Fan. Begriper han inte att det ju är just han som är den största orsaken till förfallet ?

  4. VAKNA SVERIGE VAKNA!!!.Under tiden ”våra folkvalda ”käbblar om vem som skall ha makten exkalerar våldet mer och mer.Det är för sorgligt, jag säger bara det att 4 år till med svetsarn kommer att bli mera våld mer kaos.Vem vill det?,inte jag,jag tror att vanliga Svenssons är trötta på eländet, nånting måste hända men vad??Upp till kamp för vårt land!!

    • Mello-svensken upp till kamp, när hände det senast och hur skulle det gå till ?
      I Frankrike däremot är det upp till riktig kamp just nu råder mer eller mindre krigstillstånd på Paris gator men det är ju å andra sidan icke konflikträdda fransmän, inte naiva och konflikträdda svenskar.

  5. Skall man följa experternas spekulationer, så är det hemlösa, som inte har egen bostad, dvs. de rånar av socioekonomiska skäl. Får jag gissa är det förmodligen frukterna efter en sanslös flyktingpolitik, som dagligen utsätter allmänheten för fara.

  6. Dom gör som dom vill, rånar oss och våldtar våra kvinnor i eskalerande takt Pk politikerna lyfter inte ens på ögonbrynen istället vill ta in mera mena folk som rånar och våldtar .

Kommentera