Hizbollahterrorist fångad på film…

MELLANÖSTERN. IDF, Israeliska försvarsmakten överraskade Hizbollah-terrorister innan de kunde överraska israeliska civila. Ta en titt på vad IDF fångade på kameran inifrån en attacktunnel grävde från Libanon till Israel. Notera att det fyras av en liten, mycket mycket liten, pyroteknisk effekt under nosen på Hizbollahgubben, israelerna hade lika gärna kunnat döda honom men nu valde de att få ett gott skratt i stället. 

Läs mer på IDF…

-Pettersson undrar om inte israelerna ska ta råd av utrikesminister Margot Wallström och ta in fler muslimska asylinvandrare för att bättra på Israels säkerhet och ekonomi…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Hizbollahterrorist fångad på film…

  1. Perfekt. Vi har massor av hitte-på-folket palestinierna här i sverige, utbildade grävare med tunnelsyn och grottmentalitet. Låt dessa gräva tunnlar, tänk om de varit i farten när Hallandsåsen tunneln genomfördes eller länken under Öresund. De kan börja gräva en till Gotland och när de är framme kan de hjälpa låtsas komikern Nujjen att gräva brunnar.

    • Bara ett tillägg, grävarna betalas av det goda folket.
      Tyvärr inte av mig då förslaget är gott.

Kommentera