19 thoughts on “FN:s migrationsavtal

  1. Frankrike måste få väck med globalistmacaronen och fram rösta le Pen som president. Det borde svenska feminister önska, bort med mannen och in med kvinnan.

  2. Jag såg på nyhetspanelen på Tv4 och håll på att få hjärtstillestånd när Göran G kritiserade regeringen Löven att de har skött det här dåligt.
    Kan bero på att det finns inskränkningar för journalister i avtalet

  3. Kan Du Pettersson kanske hjälpa mig med en länk till motsvarande tal av någon representant för Sverigedemokraterna?
    Gustav Kasselstrand från AfS finns i en kort intervju av Svebbtv på Mynttorget 2:a dec. – Men var finns SD?

    Att det är gott gry i AfS-folket har jag insett för länge sedan, men riksdagsledamöterna tycks alla vara ett gäng fryslortar utan större intresse av svenskarnas oro.

    • Här redan ifrågasätt .Idag tar jag upp direkt med några representanter vid en samling på Norrmalmstorg.
      Mötet i Mynttorget skall man visa sina politiska sympatier ,men rapportera därifrån måste vi få göra.

  4. Kan de här vara andledningen till ”gula västarnas” demonstrationer i Frankrike? MSM medierna skyller på att de är bensinskatten för att vilseleda folket. Macron backade ju om bensin skatten men missnöjet bland folket är ökar.

  5. Det utvalda folket gnuggar sina händer åt dom dumma goyim.
    Helt enligt planen, planen som media nekar finns men är mitt framför våra ansikten.

  6. Det som är skrämmande med detta avtal, är att det finns formuleringar och skrivningar i det, som inskränker och ger sig på yttrande- och åsiktsfriheten.

    Det säger bl.a. att man ska utbilda medierna i vilken terminologi de ska använda. Samt hur styrningen av statligt stöd till medieaktörer ska gå till.

    Varför kopplar man det till ett migrationsavtal från FN?

    Det om något, borde få journalister att agera, som vill bevara sin roll som opartiska och neutrala.

    • Brukar svenska folket tillfrågas när det gäller massinvandring migration och integration ?

      • Varför skulle de göra det?
        Sverige använder inte folkomröstingar för enskilda frågor
        Vi är en representativ demokrati och får endast rösta vart fjärde år på partier och ledamöter.
        Dessa kan sedan fritt hitta på vad de vill om de är överens i riksdagen
        Tyvärr har inte svenskar förstått vad muslimer och somalier redan vet, nämligen att rösta på ledamöter som arbetar för den egna befolkningen.
        Hur många vet vad enskilda ledamöten har för agenda?
        Hur många har ens läst igenom ett enda partis partiprogram
        De flesta verkar rösta på känslor och gammal vana

    • tikamax;
      Vad spelar det för roll att fråga svenska folket? Ett folk som är hjärntvättade,och går på nån form av lustgas som gör dem helt väck, verkligheten är att minst 82% vill ha det så här.

    • De var länge sen vänstereliten brydde sig om SVENSKA FOLKET! Svenska folket är för dem invandring. Så varför bråka om ett avtal, som ökar på det ”svenska folket”, menar de. VI SANNA SVENSKAR finns liksom inte längre mer. Integration är mirakeloljan, som gör svenskar av invandrare hur lätt och enkelt som helst. Alla utlänningar som är integrerade, är för dem ”svenskar” Så varför bråka om ett avtal då, som ökar den ”svenska” befolkningen, menar dårarna!

      MEN DÅ SÄGER JAG: Öka den palestinska befolkningen också då på samma sätt, genom att ta dit nypalestiner från Israel! DET BLIR VÄL BRA! Och nykurder från Turkiet till kurdistan!

      Sjung mångkulturalismens lov, och förstör all kultur! För vad ska vi med den till. Den visar ju bara på något, istället för den totala meningslösa gråhet som idag råder. Men sådan är socialismen! Och detta sura äpple får man ta och bita i, som Eva i paradiset. För paradiset är inte unikum, utan mångfaldens förintande tyrrani! Eller…?

      Sen om utvecklingen som människor och unika kulturer FULLSTÄNDIGT DÖDAS! Och allt blir ett evigt stereotypt konsensus, i tusen års leda. Än sen! Allt för det utslätade gemensammas ”bästa”! Eller hur…? Eller hur…? Eller hur…? Eller VA???

Kommentera