8 thoughts on “Stök på tyska julmarknader

  1. När fan skall det ta slut och vi kan fira våra högtider i lugn och ro eller skall vi sänka oss till deras nivå, exempelvis störa när de firar ramadan

    • Våra kristna traditioner är snart ett minne blott, bara att fråga S, V, MP, C och L när det är slut !

  2. I Sverige är det Migrationsverket med riksdagens hjälp, som förser oss med mer utländskt våld och kriminalitet än vårt land klarar av. Undrar vad de våldsdyrkande invandrarna gör i Europeiska länder? De verkar inte nämnvärt glada över livet trots att många lever gott utan att behöva arbeta. Det vore bättre om de åker tillbaks till hemlandet i stället för att belasta europeiska länder med mer våld, kriminalitet och extra kostnader.

  3. Nu får inte dina två incidenter skapa en bild av,att dessa underutvecklade nomader skapat oro på två mindre orter, i landet med 60 miljoner inhemska tyskar. Resterande 20 miljoner invandrade är också till absolut största delen, väl integrerade…
    F.ö. väljer Tysklands största parti CDU,idag i Hamburg sin nästa ledare/inna.Tre kandidater har anmält intresse att styra. En av dessa är en kopia av nuvarande,och kallas därför riktigt i deras press för ”mini-Merkel”.
    En är HBQT (eller vad bögar nämnes i Abzurdien) och därför att inrama bland de 2/3-delar kvinnorna. Den tredje är en storfinansens och storföretagens kandidat. Merz som han heter,har tidigare erfarenheter från regeringskansliet. Är också den som Stenbock förespråkar,som nästa Kansler. I slutändan lär ingen av dem kunna återställa den värld vi levde i Europa,före MENA-invasionen !

    • Hoppas kan man ju alltid göra men i det numera mångkulturella och inom kort ocjså ett avkristnat Tyskland kommer aldrig en ledare med en motsatt politik att släppas fram !
      Precis som i Sverige.

    • Bryr dig om vad dina Svenska politiker ha gjort sen 2015 och tidigare, det va inte Merkel som inbjöd eller sa till kanakerna att ta sig till Sverige, det va våra politiker som gjorde det och höll gränsen mot Danmark öppen, och skickade folk till Somalia för att underlätta för kanakerna och berätta för dom hur fantastisk Sverige är. Alla de andra Skandinaviska länder försökte stämma i bäcken. Från Sverige gjorde man reklam ”Kom till Sverige och delade ut PUT till alla som sa vi kommer från Syrien.
      Merkel ha fått äta upp sitt ”Wir schaffen das”.
      Hon som ta över efter Merkel är inte alls så förtjust i invandringen som våra politiker typ Anni Lööf och diversa andra är.

Kommentera