Stök på tyska julmarknader


I två tyska städer har man arresterat invandrare på sina julmarknader, sedan invandrarna ”bråkat” med lokalbefolkningen. 

I ett av fallen var det en ”Allah hu Akbar”  ropande  invandrare från Libyen, som hotade förbipasserande med en yxa.

LÄNK 


8 responses to “Stök på tyska julmarknader

 • Zero8

  När fan skall det ta slut och vi kan fira våra högtider i lugn och ro eller skall vi sänka oss till deras nivå, exempelvis störa när de firar ramadan

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Våra kristna traditioner är snart ett minne blott, bara att fråga S, V, MP, C och L när det är slut !

   Gilla

 • Kenth Andersson

  En yxa, var personen kanske ute för att hugga sig en gran i dessa jultider ?

  Gilla

 • ruben

  I Sverige är det Migrationsverket med riksdagens hjälp, som förser oss med mer utländskt våld och kriminalitet än vårt land klarar av. Undrar vad de våldsdyrkande invandrarna gör i Europeiska länder? De verkar inte nämnvärt glada över livet trots att många lever gott utan att behöva arbeta. Det vore bättre om de åker tillbaks till hemlandet i stället för att belasta europeiska länder med mer våld, kriminalitet och extra kostnader.

  Gilla

 • Stenbock

  Nu får inte dina två incidenter skapa en bild av,att dessa underutvecklade nomader skapat oro på två mindre orter, i landet med 60 miljoner inhemska tyskar. Resterande 20 miljoner invandrade är också till absolut största delen, väl integrerade…
  F.ö. väljer Tysklands största parti CDU,idag i Hamburg sin nästa ledare/inna.Tre kandidater har anmält intresse att styra. En av dessa är en kopia av nuvarande,och kallas därför riktigt i deras press för ”mini-Merkel”.
  En är HBQT (eller vad bögar nämnes i Abzurdien) och därför att inrama bland de 2/3-delar kvinnorna. Den tredje är en storfinansens och storföretagens kandidat. Merz som han heter,har tidigare erfarenheter från regeringskansliet. Är också den som Stenbock förespråkar,som nästa Kansler. I slutändan lär ingen av dem kunna återställa den värld vi levde i Europa,före MENA-invasionen !

  Gilla

 • tikamax

  MERKEL går mot sitt slut. HOPPAS FÖR F_N ATT DE får EN REGERING MED HELT ANNAT INNEHÅLL än den som MERKEL LEDDE!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Hoppas kan man ju alltid göra men i det numera mångkulturella och inom kort ocjså ett avkristnat Tyskland kommer aldrig en ledare med en motsatt politik att släppas fram !
   Precis som i Sverige.

   Gilla

  • Kurt

   Bryr dig om vad dina Svenska politiker ha gjort sen 2015 och tidigare, det va inte Merkel som inbjöd eller sa till kanakerna att ta sig till Sverige, det va våra politiker som gjorde det och höll gränsen mot Danmark öppen, och skickade folk till Somalia för att underlätta för kanakerna och berätta för dom hur fantastisk Sverige är. Alla de andra Skandinaviska länder försökte stämma i bäcken. Från Sverige gjorde man reklam ”Kom till Sverige och delade ut PUT till alla som sa vi kommer från Syrien.
   Merkel ha fått äta upp sitt ”Wir schaffen das”.
   Hon som ta över efter Merkel är inte alls så förtjust i invandringen som våra politiker typ Anni Lööf och diversa andra är.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: