Löfven kan tvingas backa om asylpolitiken


REGERINGSBILDNINGEN. Stefan Löfven (S) pressas hårt om asylpolitiken under de pågående regeringsförhandlingarna, enligt uppgifter till Expressen. Tidningen skriver att han kan tvingas att backa om löftet att behålla åtstramningarna.

C, L, MP och V har enligt Expressens uppgifter gått ihop för att bland annat kräva större möjligheter för familjeåterförening för de som kommer till Sverige.

Förhandlingarna nu gått in i en ”intensiv fas” och enligt en uppgiftslämnare handlar diskussionerna nu ”verkligen” om sakpolitik och reformer.

-Pettersson noterar att stämmer Expressens uppgift så…, har för mig att Annie Lööf sagt att hon aldrig skulle förhandla med något av ytterlighetspartierna och då avsåg SD och V, men en lögn mer eller mindre…

För övrigt är jag också för familjeåterförening, i hemlandet…


30 responses to “Löfven kan tvingas backa om asylpolitiken

 • kaj jakobsson

  Danmark; kriminella invandrare får bo på
  Öde ö.Modigt Danmark! Sverige kommer
  Att stå i spetsen för att få Danmark på
  Tankar . Arma land

  Gilla

 • Grune

  Fattar inte de s.k. politikerna att så länge dom håller på i sin sandlåda så SJUNKER värdet på kronan. Kronan är snart inte värd ett vitten.
  Och omvärlden skrattar åt oss!!!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem är förvånad ?

  Gilla

 • Jack

  Det borde inte vara något problem med migrationspolitiken, det finns så många goda människor som vill öppna sina hjärtan som Fredrik Reinfeld.
  Om dom öppnade sin plånbok lika mycket som dom vill att vi ska öppna våra hjärtan, kunde vi stänga våran.
  Det borde vara som hos tandläkare. Vill du ha snygga tänder får du betala dem själv. Det borde vara samma med migrationspolitiken.
  Han pizzaekonomen kan köpa pizza till alla flyktingar, så har vi börjat någonstans. Sen har vi ju hela spannet vänsterfeminister som vill så väl. Dom är ju ofta offentliganställda med hutlöst bra löner. Ta hälften av deras lön till flyktingkostnader så är saken biff, eller pizza.

  Gilla

  • Grune

   Det stora felet är nog att de i 82 klubben tjänar för mycket pengar.
   Dom vet helt enkelt inte var dom skall göra av miljonerna och då har dom kommit på att skänka dom till de miljonärer som tar sig till Sverige för att slippa spendera sina egna pengar.

   Gilla

 • ossie

  Visst ska vi hjälpa till med familjeåterförening men det mesta av dessa återföreningar ska ske i hemlandet och inte i Sverige. I de flesta länder som blattarna kommer ifrån är det inga krig vänd hem och hjälp till att återuppbygga landet och förenas med tjocka släkten. Vi kan ge bidrag till biljetten hem.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Varför och vem har sagt att vi måste vara världens största socialbyrå ?

   Gilla

   • Tore

    Carl Bildt utropade på eget bevog Sverige till humanitär stormakt.
    82% av Sveriges befolkning verkar inte ha något problem med det.

    Gilla

  • Grune

   Jag är helt övertygad om att det inte finns en enda människa i Sverige som är emot återförening av familjer.
   DET ÄR BARA ATT FLYTTA HEM TILL DÄR DOM KOM IFRÅN.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Sverige och det stora mångkulturfiaskot”

  Ann Heberlein skriver lite om svenska politiska planer på mångfald, och vad som kommer ut av detta. Lite synpunkter runt undersökningen Mångfaldsbarometern 2018, har hon också.

  https://ledarsidorna.se/2018/12/sverige-och-det-stora-mangkulturfiaskot/

  Gilla

 • Punto

  Det är småpartier, lobbyister och media som styr landet. De tre stora som väljarna röstat på har ingen talan. De viker sig direkt för stöddiga småpåvar.

  Gilla

  • Grune

   Jag hoppas att väljarna i Sverige har lärt sig av detta fiasko och låter bli att gå och välja nästa gång, för det r bortkastad tid, Dom så kallade politikerna gör ju som dom vill i alla fall.

   Gilla

 • Fred

  Familjeåterförening! Låter ju fint och självklart när det gäller små barn men nu är det ju betydligt äldre med just det syftet. Jag förstår inte att något så uppenbart och planerat triggar tårkanalen på C, MP, L, V. Förstår de inte? Är det möjligt att vara så naiv och vuxen? Det övergår i varje fall mitt förstånd och varje gång jag hör Annie eller Jonas gråta ut om familjeåterföreningen som om den lilla åttaåringen måste få träffa sina föräldrar, ja då kan man inte annat än undra – dum, naiv eller agenda.

  Gilla

  • Grune

   Man frågar sig varför ” den lilla åttaåringen hamnade i Sverige utan sina föräldrar. Rymde han hit eller???? Varför slog åttaåringen in honom i ett paket och skickade honom hit för och sedan ångrade det?????
   Jag tycker också ( trotts att jag är en idiotisk Sverigedemokrat ) att åttaåringen skall få träffa sina föräldrar hemma i det and han kom ifrån

   Gilla

  • Stenbock

   Jo genom deras partibeteckning får vi svaret…. Dessa dårar är inte klokare !

   Gilla

 • pissa i den så kallades vises öga

  spänn fast kräket med några spännband å låt mig ge honom ett hundratal svetsloppor över potatisnäsan å ögonen.. det ska ”kosta på” att sälja ut landet och dess vackra stolta folk!

  VIKINGA BALKEN ÄNNU EN GÅNG!

  Gilla

 • Bosse S

  Slaskblaskan Expressens sverigehatande propagandisters våta dröm att massinvandringen fortsätter i helst ökande takt. För ens eget välbefinnande är det bäst att unvika läsa om det.

  Gilla

  • Grune

   Jag har valt att läsa nyheterna på det enda stället i Sverige där man får RIKTIGA nyheter nämligen Pettersons blogg. Där kan man nämligen tala om vad man som konsument tycker om de nyheter man just har läst om.

   Gilla

 • Grune

  Stefan Löven har om han går i maskopi med gerillan från Centerpartiet avskaffat Sossarna. Går han med har han i ett slag gjort samtliga sossar i landet till centerpartister och alla dessa sossar är jätteglada för allt dom röstade på
  Det är tur att man röstade på SD Sveriges enda parti i riksdagen.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  För er yngre kanske humanare än en lång plågsam väntan på döden…
  Detta slog mig när jag läste om en US-mördare,som suttit 38 år bak galler och nu äntligen sättes på egen önskan,i elektriska stolen.

  Gilla

 • Danne

  Lööf har väl blandat ihop alla lögner hon sprider.
  Nu måste politikerna ta sig i kragen, de kan inte låta fyra extrempartier styra agendan.

  Gilla

 • Peter Andersson

  Makalöst att somliga inte förstått att vi dragger mot avgrunden och ankaret har redan tappat kontakten med hållbart media.

  Gilla

 • Kurt

  Den som ha förväntat sig något annat är bra naivt. Beredd är på nästa tsunami av ”nyanlända” livsformer.
  Invasionen är på fullt G. När du se en muslimska på stan ha hon barnvagn + 2 ungar och en på gång redå på att kalva.
  Så på TV idag eller igår från ett ”Svensk” dagis,om matlagning ETT barn hade blond hår, resten såg ut som brända pepparkakor.

  Gilla

 • Gringo

  Vilka skitnyheter, förstöra kvällen på detta vis.

  Gilla

 • Punto

  Vad då tvingas? Han bestämmer väl själv sina prioriteringar!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: