Länder med lägre invandring har lägre brottslighet enligt EU

BROTTSLIGHET. En nyligen genomförd studie om brottslighet i EU ser ett samband mellan länder med lägre nivåer av migration och färre asylsökande ger lägre brottslighet. I Slovakien rapporterade endast 6,2 procent av medborgarna brottslighet, våld eller vandalism år 2017, enligt uppgifter från Eurostat

Bild från Politikfakta

I undersökningen mättes andelen invånare i vart och ett av EU-länderna som rapporterade brott, våld eller vandalism förra året. Enligt undersökningen är de EU-länderna med de lägsta rapporterade brottsligheten: Kroatien, där endast 3% av kroaterna rapporterar brott, våld eller vandalism år 2017. Polen, med bara 5,4% och Slovakien, med 6,2%.

EU-genomsnittet ligger på 11,6%, med Bulgarien som värst 23,6% av bulgarerna som rapporterar brott, våld eller vandalism. Den höga siffran har sjunkit under de senaste tre åren sedan toppen på 28,6% under 2009. Nästa högsta brottsfrekvens rapporteras i Nederländerna, 15%, och Tyskland, 14,2%.

Sverige ligger på 13%, inte värst men över snittet.

Arutz Sheva

-Pettersson misstänker att sådana här rapporter kommer att mötas med tystnad i Sverige…

Göran Persson (S) invandringen är för stor, det går inte att hantera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Länder med lägre invandring har lägre brottslighet enligt EU

  1. Det borde ha funnits fler människor i Sverige med så hög intelligens och
    förmåga till konsekvensanalys, som då skulle ha röstat på
    ”Sveriges räddning”, Sverige Demokraterna!

    Då hade situationen för Vårt Fosterland sett bättre ut nu!

  2. Det som PK press och politiker kallar mångfald har blivit bidragsberoende, bostadsbrist, hedersvåld, våldtäkter, skottlossningar, gängkrig, överfulla fängelser. När blir ni nöjda?

  3. Att Alice T hade skrämmande rätt vet jag, men att även Göran P vågar säga sin mening efter att ha tänkt igenom situationen gör mig faktiskt både förvånad och glad. Man kan dock inte vara glad över varken de nyas eller landets tillstånd, jag kan nog våga säga så här: Jag tror att Sverige har tagit sig vatten över huvudet.
    Tanken och syftet var gott men vi är faktiskt ingen humanitär stormakt på riktigt utan bara i politikernas fantasi. Det är min bild och uppfattning.

  4. Vete fan vad det är för folk som kommer till EU men tror inte
    att det är de mest strävsamma och skötsamma som kommer
    hit precis….

  5. Detta konstaterande är ju att slå in öppna dörrar då ju den största delen av den riktigt grova brottsligheten är invandrar relaterad. Fast svensk media gör ju vad de kan för att mörka och ljuga om detta.

  6. Total tystnad. Jag lyssnade förstrött på bilradion i morse. Någon ”global reporter” Bergendorff från Washington om någon hälsofråga som jag redan glömt som första nyhet. Någon annan läste upp att vi flyger för mycket. Inte ett ord om vad som hänt i Sverige med skjutningar, biljakter o s v som man kan se i alternativa media utan licens- eller skattebidrag.

  7. Detsamma över tid! Eller, har kanske inte brottsligheten ökat linjärt med antalet inkommande, kanske?

    Så antingen beror det på de inkommande, eller också p g a jämlikheten, som också ökat linjärt under samma tid.

    Så det är bara för vänstern att välja orsak och verkan. För inte beror då brottsligheten på klimathotet, hur gärna än vänsterfolket vill ha alla problem till det. Men det kan ju vara vänterristerna själva som är problemet förståss. Deras karaktär och typ är väl närmast kriminell. Så det är nog dessa socialisters lössläppthet het i samhället, som är problemet till all skit.

  8. Den lönsamma invandringen från Mena länderna är det väl bara de riktigt faktaresistenta aktivister som tror på nu.
    Ett paragimskifte kan man se nu med FN Global Compact avtalet där nomeklaturan gör allt för att mörka och dölja att avtalet överhuvudtaget existerar. Inget i SVT, SR och pkmedia all debatt och information ska tigas bort.
    Hade avtalet varit aktuellt före 2015 så hade det med säkerhet varit ett massivt flöde av självförhärligande program och nyheter om hur den humanitära stormakten Sverige har varit ledande och pådrivande i ett avtal som gör migrationen säker och human.
    Nu hanteras avtalet av UD med Margot Wallström och hennes aktivistiska tjänstemän.
    Det är väl också ett mått på hur media och opolitisk tjänstemän är infiltrerade av aktivister som styr.
    Vi är riktigt illa ute nu. Kan man inte få hjälp av EU till att styra upp misären i förvaltningen.

Kommentera