Knivbeväpnade rånare: ”Nu är det vi som äger Vellinge” Gärningsmän troligen från grannkommun

BROTTSLIGHET. Vellinge är en moderatstyrd kommun med c.a 36.000 invånare i södra Skåne. I tätorten Vellinge bor runt 7000 personer. I fredagskväll rånades tre tonårspojkar på sina kläder i centrala Vellinge. Uppåt sex personer deltog i rånet och minst en av dem ska ha hotat offren med kniv. Enligt uppgift ska rånarna ha lämnat platsen med hälsningen ”nu är det vi som äger Vellinge”, rapporterar Lokaltidningen.

Pojkarna ska ha tvingats lämna ifrån sig sina jackor men fått behålla mobiltelefonerna. I samband med rånet ska offren även ha tvingats att titta ner i marken för att inte kunna identifiera gärningsmännen.

– Brottet är väldigt kränkande och det är allvarligt att våra ungdomar inte ska kunna röra sig fritt utan att bli rånade, säger kommunpolis Jörgen Sjåstad.

Under lördagskvällen larmades polisen om en liknande händelse på Stortorget i Vellinge. En tonårspojke ska ha låst in sig på Ica-butikens toalett efter att ha blivit utsatt för ett rånförsök. Även i detta fall talas det om flera gärningsmän med kniv.

Jörgen Sjåstad konstaterar att brottstypen är mycket ovanlig i Vellinge.

Signalementet på rånarna är vagt och det är oklart om det finns något samband mellan de två händelserna. Polisen misstänker dock att gärningsmännen kan vara hemmahörande i en grannkommun.

-Pettersson undrar hur polisen kan misstänka folk från en grannkommun med ett vagt signalement…någon som vet vilken kommun som är misstänkt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Knivbeväpnade rånare: ”Nu är det vi som äger Vellinge” Gärningsmän troligen från grannkommun

  1. Detta är bara toppen på isberget.

    Fler och än värre ”saker” kommer följa( och är här ) i dessa sjuka ”öppna gränser” och Löfvens sk. mininivå gällande, välkomna alla skäggbarn.
    > 130 000 st. raketforskare och hjärnkirurger per år till Sverige.

    Vi kan inte ta hand om våra barn ( gruppvåldtagna ), våra sjuka ( dör i vårdkön ) samt våra gamla ( dör i vanvård ensamma ).
    😡😡😡
    Men dela ut körkort, senaste mobilmodellen, märkeskläder, fina bostadsrätter, pengar och amnesti för brott går bra.

    FY FAN…..
    Norges Quisling var en landsförädare, men inget mot Sveriges sk. ledare, som låter sin befolkning terroriseras, plågas och våldtas.

    FY FAN 🤬

  2. sjuklövern är landsförrädare!
    De tar av världens högsta skatter, som vi Skattebetalare betalar, tillåter masskolonisering av MENA-individer – främst från müslimska länder -> kalifatbildande – med Sverige All Inclusive där Svenskarna får stå tillbaka (se de riktiga Svenskarnas hemlöshet, våra fattigpensionärer, våra bostadslösa ungdomar osv osv).
    MENA-individer som begår grova brott – som msm vinklar/mörkar/hycklar om.
    Vi betalar får terrorism mot Israel, betalar presstöd för msm som mörkar, överfulla fängelser, gruppvåldtäkter, bilbränder, gymnasieamnestin, regering/riksdag som är ynkryggar mm mm
    Vi betalar för utbytet av Svenskar, vi betalar för att underminera oss själva flera gånger om MED VÄRLDENS HÖGSTA SKATTER!
    Vi betalar för att våra kvinnor skall bli våldtagna!
    Vi har ett s k ”rättsväsende” som inte gör sitt arbete. Vi betalar för politiserade, läs vänsterblivna, myndigheter.
    Fy F@n!!!

  3. Stefan Lövens vänner har börjat råna fastigheter i Djursholm men hatmedia tiger som muren om detta faktum!

  4. 7klövern stiftar tom speciallagar för att behålla farligt kriminellt slödder i Sverige den s.k. ”gymnasielagen” som drevs fram på initiativ av MILJÖPARTIET och Socialdemokraterna….Sveriges befolkning är till 82% helt hjärntvättad och fortsätter att rösta för mer invandring eller asylinvandring nu kommer vi få räkna med ökad anhöriginvandring framöver, dvs ”anhöriga” till personer som kommit utan pass och ID….SVERIGE har spräck alla gränser när det gäller ”öppna gränser” och hjärtlöshet mot det egna folket, allt för att S+V+MILJÖPARTIET ska få kalla oss en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT, den 10:e december skriver muppen Löven under FN:s migrationsöverenskommelse som gör Sverige ännu mer mångkulturellt, dvs vi kommer att svämmas över av muslimskt bidragsslödder! Det som hände i Vellinge är en konsekvens av massinvandringen! Straffen om de åker dit är lika med noll och polisen saknar resurser och stöd från politikerpaket och media, SVT, Aftonbladet, Expressen osv. att göra något åt detta, då behövs de litet stake och tvångsåtgärder men då skulle media vara där och prata om ”rasism” ”nazism” osv….SVERIGE ÄR KÖRT!!!

    • Tillägg: Vi har en extremt ryggradslös polis som inte går ut med något signalement, Expressen kallar dem för ”svenskar” – hyckleri och falskhet har inga gränser i flathetens land! Vi slutar alla som bögfjollor om ingenting görs…

      • Vem ska göra något, i Sverige ska alltid någon göra någonting men som sagt vem eller vilka, knappast 7 klövern väl ?
        Svenska folket väljer vart 4:e år sina egna makthavare och uppenbarligen av någon anledning så trivs och känner sig en majoritet av svenskarna trygga med samhällsutvecklingen och en 7 klöver i riksdagen.
        Som man bäddar för sig får man faktiskt ligga även i Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

    • Med tillräckligt grova brott bjuder Malmös socialhäxor på lyxlägenheter, städpersonal ingår.

  5. Stor humor när bostadrättsföreningen, ja, den med stängsel och taggtråd, skulle få svara inför Aftonbladets nitiska reporter. Det bar sig inte bättre än att deras parkerade bil blev halvt demolerad. Ja, gissar att åtminstone en av frågorna blev besvarad med studs.

    • Mr Jordan…Skönt att höra att ”nazisterna” från Aftonbladet som jagar ”rasister” fick sin bil demolerad i det mångkriminella paradiset!

  6. Grannkommunen är Lund, det har hänt ett flertal liknande händelser där. Det verkar vara kopplingen, har stått lite om det i lokaltidningarna.

  7. Kul att även de moderatledda välmående kommunerna får känna på mångkulturen som de vurmat för i åratal.

Kommentera