Tusentals afghaner lämnar landet

Nyhetsbyrån Reuters rapporterar att 720 000 papperslösa afghaner återvänt till hemlandet från Iran.

Detta efter att Irans ekonomi stramats åt efter USA:s utträde från kärnteknikavtalet. Det är den internationella organisationen för IOM som vittnat om detta och nu befaras att Afghanistans ekonomi kan påverkas rejält då exilafghaner skickar stora summor pengar till hemlandet. Även från det andra grannlandet, Pakistan, väntas hundratusentals afghaner återvända hem.

Reuters

Lugn bara. I norra Europa finns ett land som drömmer om en framtid där landet befolkas av kulturer från länder i tredje världen.

4 thoughts on “Tusentals afghaner lämnar landet

  1. Det vore bättre att vi skickade en grupp politiker som får regera dessa skithole- länder, än att vi ska ta emot dess medborgare.
    Det finns inte längre några fattiga länder, bara snedfördelad ekonomi.
    Aliko Dangote bor i Nigeria god för hundratals miljarder. Varför ska vi försörja afrikaner när det är hans bröder och systrar?
    Fatta att uhjälp bara är fake för att sno våra pengar.

  2. När C, L och MP tvingat S att svika löftet om stramare migrationspolitik som S gav INNAN valet står afghanerna på kö för att komma in i Sverige.

  3. Arboga HVB-kvinnan har mycket gemensamt med ”Sveriges” politiska kartell som har besittning över kommuner, Landsting, Regering och Riksdag.

Kommentera