Politikerna saknar en plan

Debaclet kring regeringsbildningen beror på att partierna inte har någon plan för att lösa alla problem som Sverige brottas med.

Det skriver Malcolm Kyeyune på GP. Kyeyune tillhör den svenska vänstern, men framstår allt mer som det enda ljuset i den vänstersocialistiska myllan.

Kyeyune menar att Sverige är på väg mot en oundviklig krasch och att inget parti vill regera när den kommer.

”Redan nu finns det inga pengar, inga lärare, inga bostäder, inga poliser, inga vårdplatser, inga dagis för att hantera denna ökning”

Dessa ord delar Kyeyune med allt fler nyktra medborgare. Han syftar givetvis på det faktum att det väntas hundratusentals nya asyl- och anhöriginvandrare de kommande åren och samma faktum att politikerna inte ens klarar av situationen som råder nu.

”Problemet med allt detta är att det faktiskt är ganska osäkert om särskilt många av våra politiker – eller det demokratiska systemet som sådant – kommer att överleva den krasch vi nu rusar mot”

Sant, så sant.

GP

9 thoughts on “Politikerna saknar en plan

  1. Låt kungen eller prinsen göra statskupp och ta makten. En kung är det mest nationalistiska som finns. Kungar brukar ta sitt land och dess medborgare i första hand, inte som Sjuklövern, ge bort våra penar till utlänningar.

  2. Det skulle räcka att avskaffa bidrag och att svenska polisen slutar ge svenska pass till alla oidentifierade aliens.

  3. Den enda anledningen till att Sverige inte har någon regering är att det enda politiska partiet som sitter i riksdagen inte får vara med vid möten som handlar om regeringsbildning. Dom enda som blir tillfrågade är sådana som försökt syra Sverige förr men misslyckats totalt.
    Det som 7-klövern var 100% säkra på för tre månader sedan, nämligen att avsätta regeringen Löven, är dom nu lika säkra på att dom vill tillsätta regeringen Löven. En sak som man kan vara 100% säker på är att det inte handlar om politik i riksdagshuset utan det handlar uteslutande om pengar och makt. Samtliga partiledare i 7-klövern är så maktgalna och vill ingenting hellre än att få bli diktator i Absurdistan.
    Jag tror att var och en av dom skulle kunna mörda si mamma för det.

  4. Ja, mig får det att associera till Kamikazepiloter.
    Med skillnaden att dessa drog med sig långt färre än de omnämnda kommer att göra!

Kommentera