EU:s miniminivå och stängda gränser har hittills i år gett 122410 beviljade uppehållstillstånd

INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att invandringen måste begränsas och ska ligga på EU:s miniminivå har inte lyckats så bra med sina löften. 

Hittills i år, januari till november 2018 har Migrationsverket beviljat 122410 uppehållstillstånd. Av dessa är 46638 asyl, anhöriga till asylsökande och barn till dem med uppehållstillstånd. Vi går alltså mot ännu ett rekordår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Socialdemokraterna vill ha kvar dagens restriktiva asylpolitik tills EU enats om en gemensam politik. Det innebär fortsatt begränsad familjeåterförening och tillfälliga uppehållstillstånd. Men partiet vill också skärpa politiken på flera punkter. EU har fortfarande inte enats och Stefan Löfven ljuger fortfarande. Bild från Aftonbladet, maj 2018. 

 

10 thoughts on “EU:s miniminivå och stängda gränser har hittills i år gett 122410 beviljade uppehållstillstånd

  1. Tja, kanske Stefan menar, att om han inte stramat åt migrationen skulle vi haft 1122410 migranter…

  2. Ännu ett bevis på att Löfvéns skitsnack inte går att lita på. Lär inte bli bättre när L och C får igenom familjeåterföreningar.

  3. Miniminivå och stängda gränser!
    Kan man ju undra hur det kommer att se ut om man ”lättar lite” på gränsen?

  4. De länderna som ligger på EUs övre nivå och inte tillämpar en stram politik hur många tar de in?
    Dubbelt upp eller mer?
    En fråga om Global Compact när det är underskrivet kan man åsätta flygbolagen transportöransvaret då?

  5. Vi är lurade. Snart går de inte att skriva av sig sin ilska på alternativa medier längre. De är på tiden att lämna tangentbordet och börja angagera sig ute i samhället. Vi lever i en korrupt värld och måste agera därefter. Globalisterna har satt klorna ” I DE SOVANDE FOLKET”

    https://youtu.be/TCF8UE0MYMI

  6. ”Stram”??? Vilket offantligt rått slämt!!! Före Reinfeldt låg flyktingpolitiken på 30.000 st/år. Och innan Westerberg (borgerlighetens första förstörare) 1992, på 10.000/år. Det säger lite om Lövens dårskaper. Denna flyktingpolitik på 122.000 invällande horder av icke-svenskar, är lika stram som Englands politik i Indien under kolonaliseringen, eller Hollands i Syd-Afrika och gamla Rhodesia, då det begav sig. DET ÄR DENNA OCKUPATIONSPOLITIK SJUNDE-KOLONNARNA BEDRIVER I VÅRT LAND, ÄNDA SEN REINFELDTS DAGAR, 2006 OCH FRAMÅT. DETTA FÖRSTÖRANDE MAKTFULLKOMLIGA D.Ö.-FOLK!!!

    Jag säger bara en sak: ”EN TYST TIGER!!!” För det är det de vill åstadkomma, Tyska kolonner genom vårt land igår, och muslimska dito idag. ”OCH VI SKA ENBART HÅLLA KÄFTEN!!!” Och det är det vi ska tvingas till genom att den socialist-nazistiska sjuan tar hit massor med pöbelas, likasinnade as som dem själva, så att all verklig opposition och yttrandefrihet till slut kan stoppas och kvävas till noll. För vem vågar sticka ut hakan, när dessa råa, brutala Gudsföraktande djävulsdyrkarsvin, härskar och härjar i våra stadskärnor. DEMOKRATIN DÖDAS, och den socialistiska D.Ö.-rörelsen slår sig ihop med is-krigare, och auswitch-förespråkare, för att bekämpa och krossa demokratin fullständigt och helt!

    MEN SÅ LÄNGE DET FINNS MOTSTÅNDSGLÖD OCH KLARA SUNDA ALTERNATIV, FINNS DET HOPP, GO VÄNNER!!! TÄNK PÅ DET!!! VI MÅSTE KÄMPA, OCH ALDRIG, ALDRIG GE OSS, FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE OCH EN FRI VÄRLD!!!

Kommentera