Ett av Annies krav

Ett av Annie Lööfs krav på Stefan Löfven har kommit lite i skymundan. Centerpartiet vill precis som Miljöpartiet och Vänsterpartiet införa en generösare politik för familjeåterförening.

SVT:s Mats Knutsson förklarade i kvällens Rapport att Socialdemokraterna är rädda för detta, då en sådan politik kan driva fler sossar över gränsen till Sverigedemokraterna. Vill Löfven fortsätta regera är han dock tvungen att gå både Lööf och Lövin till mötes och då misstänker jag att just familjeåterföreningen tillhör de enklare kraven att bifalla. Inte minst med tanke på oppositionen i det egna partiet ifråga om SSU, Kvinnoförbundet och Tro & Solidaritet.

För Lööf, Lövin och även Sjöstedt är det uppenbart inte nog att 300 000 asyl- och anhöriginvandrare väntas hit fram till 2021?

16 thoughts on “Ett av Annies krav

  1. Då får väl asylbarne flyga hem till sln familj!? Måste. Ju. Vara bättre än att ta hit de anhöriga.och om familjen. Klarar att bo i hemlandet så kan väl de som fått asyl här också bo i sitt hemland?då kan de ju börja bygga upp sina städer/länder.det stora problemett är ju att det inte finns någon försäkringskassa i landet dit. De kommer.

  2. Vad säger och tycker SD ?
    Tycker är lite väl tyst från Sveriges tredje största parti.

    • Det vore väl mycket bättre om sossarna sa att dom ville återinföra demokratin i Sverige och slog sig samman med SD som är det enda demokratiska partiet i Sverige, istället för att hoppa i säng med C och L.
      Dessa båda partierna som är orsaken till det parlamentariska läge som råder har ju som sitt absoluta krav att utrota Sverige från världskartan.

  3. Annie Löfén och Stefan Lööf !!
    Ja vad ska man säga, diket blir mer å mer DJUPT !!!¨

    Gamla centerpartister kommer att SVIKA …..
    Gamla grå SOSSAR kommer att SVIKA ……

    Hur går det då i RIKSDAGEN ??????

      • Ja senaste nytt från Kina var en AI, artificiell intelligens, som läste nyheter.

        Skulle inte förvåna mig om det däringa räliga fruntrimmret visar sig vara en robot skapad för att ställa till så mycket elände som möjligt.

  4. Löfven kommer förmodligen att sjunka väldigt långt i sin iver att få behålla greppet om, den så hett efterlängtade, makten. Det kommer nog att svida en del i popularitet-siffrorna hos den egna väljarkåren, men ”so what”. Det är ju 4 år till nästa val. Dock en liten, men ack så betydelsefull brasklapp: Budget-omröstningen står och lurar om hörnet, och då kan rekylen slå till.

  5. Minskar ju klimatpåverkan om alla 100 familjemedlemmar är i sverige vid varje skollov… detta gillar nog miljöpartisterna som S ska samarbeta med.

  6. Jag är helt för familjeåterförening….
    I hemlandet.
    Vi har ju ett par tusen ”ungdomarna” vi kan börja skicka tillbaka till släkt och trygghet.

    • Det finns nog inte en enda Sverigedemokrat som har något emot denna återförening. Det är bara att flytta tillbaks dit där de kom från.

Kommentera