9 thoughts on “Anders Lindberg har rätt, kanske för första gången…

  1. Nu är klimatexplosionen mycket farlig.
    Det faktum att människan andas ut koldioxid är nu ställd på sin sets. Miljöskandalen är u så stor så vi måste överväga att människan måste sluta andas annars exploderar jorden inom ett par år.
    Nej! Fakta kvarstår För C:a en miljon år sedan släppte industrin och motorerna ut mycket mer avgaser än nu eftersom klimatet var betydligt mycket större då än det är idag.
    Nu är den stora frågan. VEM AV ALLA LÖGNAKTIGA KLIMATIDIOTER KAN TALA OM VILKEN INDUSTRI ELLER VILKET BILMÄRKE VAR ORSAK TILL DETTA LÅNGT FÖRE INNAN DET FANNS MÄNNISKOR PÅ JORDEN ??????????
    När någon har svarat på detta och kunnat bevisa vad han/hon säger skall jag tro att människa bär ansvaret, innan detta sker är jag till miljoner procent säker på att allt är en enorm lögn som saknar motstycke i världshistorien.

  2. ”Det har varit ett tufft år för Malena Ernman.

    I augusti 2014 skulle hon och hennes man Svante Thunberg sjösätta sitt livs största projekt – en egen uppsättning av Händels barockopera ”Xerxes” på Artipelag utanför Stockholm tillsammans med Blixten & Co. Då blev den då 11-åriga dottern Greta svårt sjuk.
    – Hon kom hem från skolan, ville inte äta, slutade prata, slutade läsa, slutade vilja – slutade fungera helt enkelt. Lukter, ljud, allt blev förstorat, jobbigt och svårt. Vi slussades mellan ätstörningsenheten och BUP, hon rasade i vikt och under några månader var hon riktigt illa ute. Ingen kunde göra något innan hon var stabil i vikten.”
    Klipp från Expressen
    https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/det-har-varit-ett-helvetiskt-ar/

    Undrar om det inte är dags för sociala myndigheter i Ernmans hemkommun att börja agera. Kan absolut inte vara rätt att utnyttja ett barn med ångest och Aspergers syndrom, för att nå sina egna mål.

  3. Intellektuellt är väl Greta Thunberg och Anders Lindberg på samma nivå.
    Skillnaden är att Anders Lindberg är myndig och får ansvara för sig själv.
    Greta Thunberg är omyndig och föräldrarna har ansvar för att deras barn går i skolan och sköter sig. Så Fröken Greta borde bli omhändertagen av social myndigheter.
    Att utnyttja barn i politisk propaganda och marknadsföring av en bok borde vara brottsligt.
    Vad vet Malena och Greta om det dom skriver och demonstrerar för/mot? Förmodligen inte mer än genomsnitts svensken.

  4. En infantil man i samma ålder som Greta som skolkar från skolan och inte vill lära sig något i skolan !
    Detta på grund av uppfostran där hon blivit lärd att hon kan ALLT !!!

  5. Hyfsat trött på att se och höra mera om Greta Ernman jag menar Thunberg i media nu.
    Snart är väl mamma Ernman med och kampanjar hon också.

  6. Jag blir så j…….a trött på den där Greta som är en kändisdotter, jag undrar om hon d hade fått lika mycket publicitet om hon varit dotter till en vanlig Ture Svensson, ok med all respekt för klimatet. AL har aldrig rätt

  7. Fantastiskt att han kommit på detta som en blind höna hittar ett korn. Ja detta faktum att vi alla kommer att dö förr eller senare stämmer ju faktiskt.

Kommentera