I landet Absurdistan…

. . . lever härskarna lyxliv, många av dem får lön utan att arbeta, andra flyger på semesterresor för folkets pengar samtidigt som det sparas på resurser till dem som har det svårt.

. . . påstår de styrande att ekonomin är på rätt väg och lånar 64 miljarder.

. . . gör mullorna allt för att behålla makten. Varje gång det drar ihop sig till val lyckas de lura folket med löften om guld och gröna skogar, efter valet är löftena glömda.

. . . pratar partiet om att värna de små i samhället men låter lågavlönade betala 60 procent i olika skatter och avgifter.

. . . är kompiskorruption och lojaliteter är det som ger positioner och toppjobb, inte duglighet och kompetens.

. . . har de som tillhör nomenklaturan garanterad ekonomisk trygghet för resten av livet. De som tillhör kretsen kan njuta av fantasilöner, förmåner, reträttposter och fallskärmar på en nivå som vanligt folk inte ens kan drömma om.

– Pettersson skrev ovanstående hösten 2004, det mesta är sig likt…

10 thoughts on “I landet Absurdistan…

  1. Jag har länge undrat vad det stod i de SMS som sossarna skickade på valdagen till nysvenskarna, finns det någon som kan översätta från arabiska.

  2. Efter världens högsta skatter, obligatorisk TV-avgift till ”vänsterliberala medier” så kommer statens monopolistiska nätbolag att införa effekttariffer. På ren svenska kommer du att få betala en hel månad för den millisekund som du hade högsta förbrukningen. Först har de mångdubblat avgifterna för att de ”förstärkt elnätet” och ”byggt ut kapaciteten” sedan höjer de priserna med motiveringen ”kapacitetsproblem”.

  3. Här har vi ett riktigt ruttet parti som livvnär sig på arbetarklassen. Sossarna utger sig för att stå på arbetalklassens sida men i själva verket utnyttjar man dom i ekonomisk vinning. Arbetarklassen är en majoritet i samhället så de är lämpligt offer för dessa parasiter att uppnå rikedom och makt. Nya dörrar öppnas som få i arbetarklassen kan nå.

    https://youtu.be/I_hIXf3O-ss

  4. – och det finns fortfarande människor i Sverige som röstar
    på socialdemokraterna – märkligt!

  5. Läste ni om mannen, 59, med prostatacancer? Han hade bara månader kvar att leva, enligt svenska läkare. Sedan drog han till Finland och blev fullt frisk. Sverige är världsklass i sjukvård, humanism, hybris och mytomani.

Kommentera