Förstörda asylboenden

I raden av vandaliserade asylboenden är turen nu kommen till Ystad. 

Två asylboenden, Beach House i Sandskogen och Ystad spa & konferenshotell, har vandaliserats grovt av de som fick tak över huvudet av oss skattebetalare.

I februari 2017 stängde bägge boendena, då antalet asylsökande minskade. Efter sig lämnade afrikanerna och araberna två fastigheter som nu måste renoveras för 4,6 miljoner. En summa som Migrationsverket anser vara alldeles för hög.

Ystad spa & hotell var ett trestjärnigt hotell innan ägaren bytte inriktning. Idag är det ett renoveringsobjekt. Personligen har jag svårt att tycka synd om ägaren, som säger till media:

”Det blev ingen bra affär för oss…//…Jag kommer aldrig att göra något liknande igen”

Jag är övertygad om att ansvariga på bolaget Casariva log hela vägen till banken när miljonerna rullade in. Att förlägga människor från länder där våld och vandalism är vardagsmat på fina anläggningar i Sverige är riskabelt. Inte bara Casariva har fått erfara det, men nu hoppas jag Sverige vet hur det brukar sluta.

Ystad Allehanda

7 thoughts on “Förstörda asylboenden

  1. Sen har vi piteå( badhotell eller nåt)ska bli intressant när ägaren går in där efter att våra pensionsräddare har lämnat .såg en kostnad för städning på dito.de kan väl för faan städa själva när de ändå inget har att göra!?

  2. Man undrar hur mycket till som ska hända innan vänstermuppar och media börjar förstå att flyktinginvandring och islam är ett nerköp?

  3. Så går det när man tar om hand dessa ociviliserade apliknande figurer. Burar som på cirkus vore lämpligt.

  4. Och Sverige fortsätter detta sjuka beteende i samma sjuka anda.
    Ett litet barn och en dåre kan lära sig, att blir det fel, så kan de förstå, att det inte var bra, och vill inte göra om det….
    men inte 7-klövern…de fortsätter precis lika sjukt.

    Sverige behöver verkligen AKUT VÅRD !!!

Kommentera