Dagens andra skottlossning i Malmö

BROTTSLIGHET. En man har skjutits i benet i Malmö.– Flera smällar har hörts och en yngre haltande man har setts i samband med detta av vittne. Skottlossningen inträffade på måndagskvällen i stadsdelen Holma i Malmö.

-Pettersson säger att det är lugnt. Bara andra skjutningen idag, men inga döda, ännu…det kanske kompenseras med en trappsprängning, några rån, m.m…

10 thoughts on “Dagens andra skottlossning i Malmö

  1. Problemet är ju att alla politiska system kräver en underklass (fast av olika skäl), därav denna koncensus kring invandringen. Vänstern vill ha ett proletariat som valboskap och högern ett proletariat som håller nere löner och håller dem med att arbete (och ett rejält tilltaget bolån) på plats.

  2. Filmbolagen har möjligen inte funderat på att göra ”Wild Malmö” film typ Vilda västern?
    Jag tror att Malmö snart är mera ”legendarisk” för sina skjutningar och sin laglöshet än vilda västern…

  3. Skjutning i Malmö!

    Vadå?
    Malmöborna har ju röstat för den utvecklingen så det är väl inget
    att kackla om!

  4. Den tredje statsmakten gillar polarisering och snabba löp. De har fått sitt Nirvana. Svikare, överlöpare, folkförrädare och syltryggar är berättigade epitet. Avhumanisering, okritisk och obefintlig granskning av makten är ert signum. Torbjörn Tännsjö är stolt, ni är alla lojala, om än korkade, adepter.

  5. Man undrar hur mycket till som ska hända innan vänstermuppar och media börjar förstå att flyktinginvandring och islam är ett nerköp?

    • De lär dom aldrig erkänna, de behöver kanakerna som det nya proletariatet, för att fortsätter sin Klasskamp. Än så länge spela kanakerna med, men när de inte längre behöver V. mupparna mm.
      kommer de att slakta dom som de dumma får de är

Kommentera