Muslimer vill ta makten med en statskupp och motsätter sig integration

ISLAM. Den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir höll förra helgen ett seminarium i kommunala Tensta träffs lokaler. Från scenen talade rörelsen bland annat om att ta över makten genom en statskupp och att Hizb ut-Tahrir helt motsätter sig integration för muslimer.


Hizb ut-Tahrir, även känt som ”Det islamiska befrielsepartiet”, är en radikal islamistisk rörelse som har som mål att avskaffa demokratin och införa ett shariastyrt globalt kalifat. På den svenska grenens hemsida kan man läsa: ”Hizb ut-Tahrir erkänner inte demokratin som styrelseskick, eftersom det bygger på sekularism, som står i motsättning till Islam. Demokrati fastställer att människan lagstiftar medan det enligt Islam uteslutande är Skaparen, Allah, som har rätt att lagstifta.”

Rörelsen är förbjuden i flertalet arabiska länder samt i flera andra länder världen över. I Tyskland är rörelsen olaglig bland annat med hänvisning till antisemitiska uttalanden.

Hizb ut-Tahrir stoppades så sent som i slutet av augusti från att hyra kommunala Kista Träff, efter att det planerade mötet uppmärksammats på sociala medier. Då var temat för det planerade mötet ”Motarbeta islamfientligheten utan att rösta”.

Denna gång annonserade rörelsen datum samt tid för ett seminarium, men höll inne med var mötet skulle äga rum. Slutligen aviserades Tensta som plats. Doku kan nu avslöja att helgens möte – lördagen 25/11, hölls i kommunala Tensta Träffs stora sal. Lokalerna ägs av Stockholms stad.

Läs vidare på Doku.nu…

Om Hizb ut-Tahrir på bloggen…

-Pettersson tycker det är otroligt, Sverigedemokraternas nekas ha möten både här och där men islamister som är fär statskupp och mot demokrati uppmuntras till att använda kommunala lokaler…

Flatheten är monumental.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

31 thoughts on “Muslimer vill ta makten med en statskupp och motsätter sig integration

  1. Vi behöver inte anti-semitiska NMR, vi behöver en stark counter-jihadrörelse i vårt land MOT ISLAM. DETTA ÄR DET ENDA VIKTIGA IDAG!!! ANNARS ÄR VI VÄSTERLÄNNINGAR TOTALT FÖRLORADE!!! Islam måste bekämpas till intet, med starka argument, mot detta oGudaktiga vedervärdiga stoff!!!

      • Och vad föreslå du att man ska göra med revolvern?De flesta Svenskar bortsett från dom som gjorde en gång i tiden lumpen ha bara set vapen på TV eller Bio. De som ha gjort lumpen på riktig blev väl utbildad på Mausern, på sin höjd AK 4 eller en ålderstigen Kpist av modell Kulsprutepistol m/45.
        Glöm den Svenska Tigern. Jag såg Svenskar soldater under ett manöver springa runt och skrika Pang Pang Pang i brist på lösskott. Och de som ha tjänstgjort i Afghanistan eller utomlands är alldeles för få.

      • Till ” Kurt” . Om du har en laddad revolver i din hand och blir hotad till livet av någon så tror jag att även du som aldrig har sett ett vapen förut skulle skjuta. Det gäller ju ditt eller den andres liv.

  2. Komma hit, Lära sig språket, Arbeta och betala Skatt, Integreras, Bli en del av det svenska samhället, Ta till sig våra sedvänjor, Anpassa sig, Samverka med infödingarna……..Visst, några få gör det. Andra har ambitionen att göra det. — Men för det stora flertalet har det ALDRIG varit avsikten att nedlåta sig till ovanstående uppräkning. Det är endast allah, muhammed, koranen, sharia och jihad som styr dessa virrpannor. Hur kan någon överhuvud taget få för sig att tro något annat ? Naivitet kan tyvärr bara botas genom att man själv får smaka på sin egen beska medicin.

    • Vi måste ha nyval nu och mycket, mycket säkert kommer SD att få långt över 50%.
      Får dom under 50% begår jag självmord.

      • Grune….
        Ska du ta piller eller ett rep?
        Få SD vid ett nyval närmare 25% kan vi vara glad

    • Svenskar är världens i särklass dummaste folkslag. Dom har under lång tid nu planerat för att dö ut som folkslag och nu ser vi vad muslimerna under lång tid har planerat för.
      Utrotandet av Svenskarna. Grattis alla 82% som röstat för detta. Må ni vila i frid efter att ni blivit våldtagna av de 72 neger gubbarna.


  3. baggis, bara för dem ta över…räcker me att ett
    gäng muslimer ställer sig utanför Rosenbad å
    proklamerar Sverige som lydstat under ISLAM
    så är den saken BIFF…
    i fjollornas hemvist på Jorden!

  4. 2018: Statskupp finansierat med socialbidrag. Islamisering med socialbidrag. Mord och våldtäkter med socialbidrag. Låt det sjunka in. Inga socialbidrag=inga muslimer.

  5. Muslimska brödraskapet och Hizb ut- Tharir är t o m förbjudna i flera muslimska länder. Här åtnjuter de respekt och diplomatiskt bemötande från de besuttna i samhället som är en signal till infiltrering i den svenska statsapparaten. Professor på Uppsala Mattias Gardell är en av dessa som visar radikala muslimer vördnad.

    • Viktigare att oroa sig för 300 förvirrade svenska nazister,istället för att ta tag i
      Muslimhotet.Näää. De senare föraktar oss
      för ”snällhet.Arma land

      • Det är mycket synd om dom 1,2 miljoner människor som finns kvar i detta land och som måste slåss mot 9 miljoner utomjordingar.

  6. Våra politiker se inte skogen pga. alla träd. Alldeles för upptagen av sina sandlådor leker. Det är tveksamt att de skulle fatta vad som är görningen ens om huvud låg på stupstocken med svärdet ovan för huvudet.
    Alla deras käbblande lämna vägen fritt så att dessa muslimska organisationer kan förbereda sin plan helt ostörd.
    De marschera in i Riksdagen och deras femtekolonnare ta över samhällen med vapens makt. Överallt finns muslimska män stridsvana i vapenför ålder som vi inte vet ett skit om.

    • Ja säg att några hundra vana IS krigare stormar riksdagen.

      Skulle vara en lätt match för dom i ”walk-over” kategorin.

      Militären är med flit nedlagd, deras budget satsad till 110% i asyllotteriet.

      Och polisen verkar bara beså av en massa arbetsskygga nollor.

      Och som du säger – kan riktigt höra Löfvén svamla om ”utmaningar” när han stirrar in i mynningarna från ett antal skarpladdade AK47-or.

    • Dessa rymdvarelser har ju redan sin högste chef i Sverige sittande i riksdagen nämligen annie lööf.

  7. Samhällets skattemedel finansierar fascistiska rörelser som är ute efter störta samhället, som även betalar deras uppehälle och deras släktingars. Kan nån utomlands förstå tankeverksamheten som presterar detta vansinne. Själv börjar man vara luttrad, en nation som styrs av naiva lajvare utan förstånd.

    • Alla andra länder på jorden asgarvar åt de Svenska idioterna som har låtit sig lurats så kapitalt.

  8. Varför förespråka statskupp, muslimerna är ju nära att ta över redan nu och det är oblodigt. Vi flata svenskar bryr oss inte ett dugg förrän det är för sent. Herre jävlar

  9. Att förklara detta för våra idiotpolitiker är väl lika enkelt som att avprogramera en muslim…

Kommentera