Demonstration i morgon i Stockholm mot FN:s migrationsavtal

INVANDRING. Organisationen ”Stockholmare för ett suveränt Sverige” manar till uppslutning på Mynttorget i Stockholm på söndag den 2 december klockan 14:00-17:00. Då och där anordnar man en manifestation mot det hårt kritiserade FN-avtal om global migration som Sveriges övergångsregering har meddelat att man avser att underteckna.

Enligt arrangörerna är den tillståndsgivna demonstrationen partipolitiskt obunden och alla som vill slå vakt om Sveriges självbestämmande är välkomna. Man ber därför de som tänkt komma att lämna alla attribut med partibeteckningar hemma.

Mer information om evenemanget finns HÄR. Information som organisationen sammanställt om FN-avtalet finns HÄR.

21 thoughts on “Demonstration i morgon i Stockholm mot FN:s migrationsavtal

  1. Vindstilla, 5 gr varmt och uppehållsväder i Stockholm. Finns inga ursäkter för att inte ta sig till Mynttorget och visa vårt missnöje mot smyganslutningen till FN:s påbud. Information, debatt i Riksdagen bör vara självklart innan något skrivs på, ingen riktig regering finns – tänker de kanske börja använda namnstämpel igen.

  2. Eftersom Sverige för tillfället inte har en ordinarie regering utan som påminner om en expeditionsministär så borde det vara mycket opassande att skriva under FN:s avtal om global migration.

    • Folk känner inte till det här. Ge mig litet info om kostnader kring flyktinginvandringen så här på sista minuten. mata på här!

  3. Sverige skulle skriva på vad som helst även med ögonbindel allt för att få stå högst uppe på idiot-listan !
    När och varför blev allt så fel i Folkhemmet ?
    En av orsakerna är naturligtvis 50 år av vansinnigt extremt vänsterstyre men det finns säkert fler orsaker.

  4. Undrar hur många vanliga medborgare som verkligen vet innebörden av detta avtal som feministregeringen givetvis vill visa sig duktig genom att skriva på.

  5. Bra initiativ !!!!!
    Hoppas alla som vill Sveriges bästa och kan åker dit och säger stopp.
    Det är sånt här som är så viktigt, att säga ifrån med kraft.
    Hoppas på massor av folk på,Mynttorget imorgon.
    Visa styrka utan våldsamheter !!!
    Låt dom andra skämma ut sig om dom vill, fast det har dom ju redan
    gjort även om dom inte kommer och skriker och bråkar.
    Lycka till imorgon alla Sverigeräddare !!!!!

  6. 10:e dec. är en ödesdag för västvärlden. Dom länder som är så naiva att de skriver på, deklarerar samtidigt sin egen och sina barnbarn´s dödsdom. Början/fortsättningen till slutet, sista spiken i kistan, det sjunkande skeppet´s sista dödsryckning mot botten. Men muhammed klappar i händerna förstås. ”Kosta gratis-2,0” Mmm….

    • Sveriges dödsdom började redan för 40 år sedan när den mångkulturella dörren öppnades på vid gavel !
      Bara att tacka Palme och det övriga mångkulturälskande anhanget, de tog lindrigt sagt ett mycket effektivt initiativ då när man nu 2018 ser resultat i det svenska samhället.

  7. HOPPAS det blir bra spridning så folk får reda på att det blir av!

    Iof, det är stockholm..lär stå fem maskerade veganylletomtar och vråla om rasister på gator för varje stockholmare som vågar försöka rädda landet.

    • I PK-medias rapportering kommer de gulliga och mysiga militanta vänsterextrema motdemonstranterna att vara i skyhög majoritet !

    • BRA men som en vis quinna skulle jag aldrig sätta min fot i denna stad utan minst 10 livvakter, tyvärr har jag inte råd med det……

      Om alla garanterat ställer upp tillsammans som ett folk, som de t.ex. gör i Frankrike så skulle det inte vara några problem !!!

      Men är säker på att jag inte är den enda som inte känner folkets – SUNDHET OCH LOGISKA FÖRSTÅND – att alla måste ställa upp i denna fråga.

      Tror att flera än jag som känner av den stora OTRYGGHETEN & OFÖRSTÅNDET som idag vilar över SVEA rike !!!

    • Inte minst EXPO som har mobiliserat sig för att närvara.
      Som när P4 Stockholm rapporterade om Folkets demonstration.

      P4 Stockholm blandade in den högerextrema polska ungdomsgruppen Semper Fidelis, vilket P4 Stockholm hade rapporterat om tidigare.
      Med att Folkets demonstration kommer från Sermper Fidells.
      Ifrågasätta och granska EXPO;s rapporteringar var inte att tänka på.
      Journalisten är heller inte insatt i de olika grupperingarna.
      Hon har förtroende med EXPO och deras granskningar.
      Annars skulle de inte rapportera.

      Kjell ”Kjelle” Böhlin ringde upp P4 Stockholm – Nyheterna.

    • Majoriteten är naturligtvis svenska vänstertomtar och invandrare från Sydamerika! Ett skränande folk som har tid att påverka, men som avskyr arbete.

Kommentera