Skolskjuts i skottlinjen för taxikrig i Malmö

BROTTSLIGHET. Flera våldsdåd har skett mot taxibolag i Malmö under hösten. Alla händelserna ser ut att vara riktade mot företaget Ringduve taxi, som i huvudsak kör skol- och sjukresor.

Mitt i konflikten finns 270 skolbarn och kommunen ser nu över möjligheterna att häva avtalet med bolaget i förtid, rapporterar P4 Malmöhus.

– Vi ser allvarligt på det här och förstår att det kan finnas föräldrar som är oroliga, säger Carina Tempel, servicedirektör på Malmö stad.

-Pettersson antar att det blir förtjänst på lite sikt. Ringduve taxi gick nyligen i konkurs, med miljonskulder till anställda och skatteverket.

  • VD är Mohammad Shiravand, ägare är eller var vid konkursen Mohammad Shiravand och Afshin Khosravani.  Afshin.

Ringduve Taxi Beställningscentral AB, 556639-1578 Malmö

Här är Mohammad Shiravand styrelseordförande, RD Taxi Beställningscentral AB, 556937-4548 Malmö

Sammanlagt knappt 7 miljoner i förlust på dessa två bolag, men det finns fler. Konstigt nog verkar ägarna leva ståndsmässigt ändå…

Avregleringen av taxi-branschen är en katastrof, och det fortsätter i bransch efter bransch, några få exempel nedan. Använd sökrutan för fler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Skolskjuts i skottlinjen för taxikrig i Malmö

  1. Snart är det slutlekt för liberalerna, det är de som står för att dela ut skattepengar till så många de kan komma på.

  2. Det bästa med det demokratiska debattforumet Pettersson är att debatten ligger på en bra och respektabel nivå och att debattörerna respekterar varandras och åsikter !

  3. ”MOHAMMED” fullföljer kontraktet som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 ! ! !

    Tack! Till alla som röstar för att islamisera VÅRT FOSTERLAND!

    Dom finns bland oss!
    Dom finns nära oss!
    Dom finns omkring oss!
    Dom är våra förrädare!

    Dom ser ofta ut som normala människor!
    – men tänk på att de represerar en sekt som har genomfört det största
    LANDSFÖRRÄDERIET mot Vårt Fosterland genom tiderna.
    – tänk på att ingen har anmält landsförräderiet!
    – vem blir den store räddaren av Vårt Fosterland?
    – vem anmäler så att S petas ut från kampen om makten i Sverige?

    Jag erkänner mig vara för feg.
    Jag är dessutom så gammal att min kvarvarande tid är begränsad.
    – men du vill kanske rädda din framtid?
    (”socialdemokraterna kontrakt 1999” eller Petterssons fina beskrivning ger hela underlaget)

  4. Det är ju ofrånkomligt att man måste ge en eloge till gruppen av menabefolkningen att de är väldigt kreativa och företagsamma. I synnerhet när det gäller att förse sig med bidrag och olika företagsformer som syftar till att lura skattekolektivet.

  5. Enligt en hjärntvättad Mia som alltid hade så bra inlägg så var det ju bra att invällarna körde taxi för det ville ju inga svenskar göra ! Men jag kan inte minnas att man sköt på taxi bilar när svenne banan körde !!!! Vilken framtid våran nästa generation kommer att få pga alla hjärntvättade i detta land !!!

    • Jag drar mig nästan för att säga det men jag saknar nästan Mia. Lite kluven där då det inte är helt okay med lyteskomik.

    • Ja enligt det lilla pkpuckot var allt vita mäns fel, och invandrare var utsatta för rasism, utanförskap, sexism, socioekonomiska faktorer, dåligt väder, taskig lön, dåliga bostäder så allt elände rättfärdiga allt satyg dom ställde till.
      Och nä jag saknar inte henne.

  6. I Malmö är det nästan att hitta en nål i en höstack att en taxichaufför är europée så det förvånar en inte.

Kommentera