Sverige och svenskarna står inför Ragnarök…

INSÄNDARE i REPRIS. Det som sker i dagens i Sverige, har många paralleller i historien: en civilisations uppgång och fall. Det finns flera begrepp, beroende på kultur och tidsepok, för att beskriva undergången. Om vi begränsar oss till nordiska mytologin, närmar vi oss med raska steg Ragnarök.

Det är ingen överdrift att påstå Sverige ligger mycket illa till. Medan snaras dras åt kring halsen på de etniska svenskarna.

Vi är inne i en fas där svenskarna utsätts för systematisk diskriminering, till förmån för de invaderande muslimska bosättarna från tredje världens länder i Afrika och Mellanöstern.

Svenskarna betraktas redan som andra och tredje klassens medborgare i sitt eget land. Gamla sparkas ut från äldreboende, till förmån för ”ensamkommande”. Tredje världen ges företräde på arbetsmarknaden framför svenskar. Bidragsfinansierade gräddfiler för att kvotera in ”nyanlända”. Statssubventionerade låtsasjobb för bidragsturister för att gömma arbetslösheten. ”Flyktingar” går före i bostadskön. Samtidigt som alla brottslingar, kriminella och terrorister som befinner sig innanför landets gränser kallas SVENSKAR. Därmed har man lyckats med det ultimata: undergräva självförtroendet samt förnedra, kränka och förödmjuka svenskarna till det absolut yttersta.

Utländska våldsmän ges carte blanche

Utländska ”gäng” tillåts kasta sten och skjuta raketer mot polisen och förstöra deras bilar. Utländska assistansligor plundrar försäkringskassan på skattemiljarder. Afrikanska våldtäktsmän tillåts gå i samma skolklass som sina våldtagna offer. Listan på Sverige- och svenskfientliga förolämpande exempel kan göras hur lång som helt… Precis hur lång som helst!

Men fan ta dig som svensk, om du inte spänt fast bilbältet, åker några kilometer för fort på vägen eller parkerar 6 minuter över betalad tid på P-platsen. Då tar det hus i helvete! (Om du inte ingår i en utländsk, kriminell liga som omfattas av en utländsk bilmålvakt förstås…!)

Än värre blir det för dem som protesterar mot det absurda och vansinniga systemet som håller på att sänka Sverige. Då kommer statssubventionerad media på hotfullt hembesök, avslöjar din identitet, smygfotograferar dig och hänger ut dig med namn och bild i deras obscena fekalieprodukter. Samtidigt som man omsorgsfullt pixlar och skyddar identiteten på utländska mördare, terrorister, åldringsrånare och (grupp)våldtäktsmän från Afrika och Mellanöstern.

En domadagspolitik som fullt ut är sanktionerad av landets politiker och – paradoxalt nog – av nästan 90 procent av den röstberättigade befolkningen!

Snuskigt ondskefulla och vidriga svensk- och Sverigehatande politiker, som S. Löfven, A. Ygeman, M. Johansson, A. Bah Kuhnke, Y. Johansson. M. Wallström… m.fl. ser till så att detta dagligen kan fortgå. Till synes folkkära… omtyckta, älskade och populära politiker bland svenskarna… Annars hade de naturligtvis inte suttit kvar, där de sitter!

Svenska mammor föder i Finland

Dessutom har man mer eller mindre integrerat och genomfört dödshjälp i det kollapsade svenska systemet. Framför när det gäller svenska fattigpensionärer och åldringar. Ja, även svårt sjuka svenskar – då sjukvårdssystemet med dess resurser tycks vara i fritt fall. Att som akutpatient vänta mellan 30-40 timmar i korridorerna på behandling blir ingen bättre av. Eller av att förlossningsavdelningar stängs (innan de har ersatts – det saknas i dag 4 000 förlossningsplatser bara i Stockholm) operationer ställs in och vårdavdelningar bommar igen.

Detta går dock stick i stäv med övriga neddragna, överutnyttjade, utarmade och missbrukade samhällsfunktioner, i dagens fullständigt obeskrivliga vanstyre av vänster-fascistiska Sverige

Det lär inte dröja länge förrän man tvingas skickar sjuka, etniska svenskar till operation och behandling till andra länder – som inte låtit sig invaderas av tredje världens bidragsturister. Man har som bekant redan börjat skicka kvinnor som skall föda till Finland.

Svensk dödshjälp satt i system

Dödshjälpen sker raffinerat. Att exempelvis slänga ut ett åldrigt par från lägenheten, som kanske varit deras under 40 år, till förmån för ”ensamkommande” välfärdsturister från tredje världen leder onekligen till tragedier. Ett familjeliv raseras, trygghet och välbefinnande krossas… livskvalitet på ålderns höst slås i spillror. Depression, rädsla och ångest leder via psykosomatiska sjukdomar inte sällan till en för tidig död. Dagligen når oss rapporter från ”visselblåsare” inom åldringsvården att våra gamla föräldrar och anhöriga dör till följd av svält och lider av undernäring, i brist på mat. Liknade rapporter hörs emellertid aldrig från landets hundratals ”flyktinganläggningar”; däremot berättas det kontinuerligt om matstrejker och om hur de unga välklädda männen med senaste smartphonen som flytt från krig, död, hungersnöd, giftgas, granater, vinande kulor, bomber, pest och kolera… kastar sin mat på väggarna i olika protestyttringar!

Närmare 300 000 svenska fattigpensionärer lever i dagens ”humanitära och moraliska stormakt” Sverige under fattigdomsgränsen, enligt EU:s normer för fattigdom. Tänk om vi svenskar på ålderns höst hade omfattats av lika generösa villkor som ”nyanlända” åldringar, som aldrig betalat en svensk krona i skatt.

”Nyanländ” åldring hamnar direkt vid gottebordet!

En ”nyanländ” 64-åring får på sin 65-årsdag Äldreförsörjningsstöd (ÄFS) omfattande ca 11 700 kr/mån skattefritt. Inte så illa för någon som inte betalat en enda krona i skatt. Det är inte heller behovsprövat, vilket betyder att man kan ha hur stor förmögenhet som helst i hemlandet. I princip behöver man heller inte ens bo kvar i Sverige, utan flytta tillbaka till hemlandet och fortfarande erhålla ÄFS på sitt bankkonto – då kontrollerna är obefintliga.

Försäkringskassan som är ansvarig för utbetalningarna, hade på förslag att man skulle tvingas visa upp sig var 6:e månad i stället för var 12:e. Ingenting har dock hänt som tyder på någon förändring skett.

Eventuell pension i hemlandet beaktas över huvud taget inte, eftersom ”administrativa svårigheter kan göra det omöjligt att föra över förmånerna från hemlandet”.

Vänta, det kommer mer…

Dessutom är kommunal hemtjänst (om och när det blir aktuellt) helt avgiftsfritt för den som har ÄFS. Och inte nog med detta, den som har ÄFS får också gratis sjukvård och omsorg av Landstinget. Vilket i praktiken innebär att läkare, tandvård och mediciner är helt gratis! Samt naturligtvis tolktjänst… för runt 500 spänn i timman.

Detta att jämföra med en svensk fattigpensionär; född i Sverige, som bott här under hela sitt liv, bildat familj, jobbat och betalat skatt… kanske får 6 500 – 7 000 kronor i månaden att leva för. Vilket skall räcka till boende, mat, läkare, tandläkare, mediciner, hemtjänst, färdtjänst…

Med tanke på att det fram till 2020 väntas bortåt 500 000 ”nysvenskar” från tredje världen; av dessa räknade Migrationsverket sent i höstas med att 374 000 är ”anhörighetsinvandrare”. Då får man väl lov att anta, att det kommer att finnas ett antal ”nyanlända åldringssvenskar” bland dessa…

Vilka givetvis kommer att bjudas plats vid det generöst dukade bidragsbordet – reserverat exklusivt för åldriga utlänningar från tredje världen, som aldrig bidraget med en enda krona till svenska samhället!

Frågan är: hur länge är svenskarna beredda att acceptera att bli diskriminerade, efter att ha degraderats till andra och tredje klassens medborgare i sitt eget land?

Johansson

28 thoughts on “Sverige och svenskarna står inför Ragnarök…

  1. Jag håller helt med!!! Fullständigt!!!

    Därför måste vi ge oss på det som finansierar det hela! Nämligen skatterna!

    Överklaga, krångla, hitta på absurda avdrag! Allt föra att göra att skattesystemet bryter samman och kolapsar! DETTA ÄR DEN VÄG VI MÅSTE GÅ!!! OCH VÄGRA BETALA SKATT, OM NI KAN!!! T EX KVARSKATT NU!!! Vi är i alla fall en hel del människor. Sätter vi kraft bakom oss, kan vi åstadkomma mycket! Vi måste RASERA det bestående, för att bygga upp nåt livskraftigt nytt. Har du ett offentligt jobb i kommunen exempelvis, krångla, försvåra och förhala för invandrare att få sina ersättningar eller arbeten eller hjälp. Var en riktig bromskloss, om du kan, för dem! Var en besvärlig människa i allmänhet ute i samhället, i kontakt med utlänningarna. Gå i småsteg framför dem. Var omstädlig i köer, om de står bakom. VISA DEM, VAD BYRÅKRATI VERKLIGEN ÄR!!! OCH PROTESTERA, DEMONSTRERA OCH AGERA MOT DET SOM ÄR FEL!!! LÅT SOFFAN BLI EN PRYDNAD ISTÄLLET FÖR UTSLITEN!!!

  2. Det här har ju pågått under en längre tid men knappast någon reagerar. Det är dags att ändra i nationalsången från frihetens stamort på jorden till flathetens stamort på jorden!

  3. Jag försöker ”väcka” mina närmaste men det går långsamt, de är rädda för att bli kallade främlingsfientliga..
    Ja,det är sinnessjukt hur Sverige kapitulerat.
    Den där cancersvulsten i detta landet som heter pk kommer bli svår operera bort, jag undrar många gånger varför ett land självmant begår långsamt självmord. Sverige var ju en gång ett av världens bästa länder att leva i.

    Jag minns 70-talet om än jag var rätt ung då, vilken idyll det var.
    Vi hade en ungrare som musiklärare,vilket var det mest exotiska som fanns då i den staden (och en del finnar..) allt var som leva i bullerbyn, ingen vakter vid skola, eller vakter sjukhusen,inga bilbränder,inga våldtäkter,inga tiggare,inga burka,niqabs eller slöjor,det värsta som fanns var raggarna som körde runt i stora amerikanare med ölen glatt i hand, de var inte farliga.

    Kyrkan stod mitt i byn och det var självklart att skolorna var där på avlutningar, det fanns då ingen rädsla för att förinta sin egen kultur och tradition.
    Idag är det en spillra
    Finns inget kvar av det trygga folkhemmet.
    Detta djäfvla landet har helt kört ner sig

    .Allt för att framhäva sig som en humanitär stormakt och där tant Margot och resten av de islamistiska globalistknarkarna frotterar sig runt om i världen för jämlikhet och humanism och medmänsklighet med allt som inte är svenskt.
    Jag spyr på detta sveket.Må slutet bli långt och plågsamt för dessa avskum som helt förstört allt som byggts upp under hundratals år ,det har Reinfeldt m.fl förstört på nolltid känns det som.
    Vad är det med svenska luften som gjort så många helt bindgalna?
    Det är en sak att så många politiker,journalister och ”kändisar” hyllar allt som är pk,mångfald,hyllar islam och skriver av sig om sitt sd hat.De har oftast betalt för det och bor själva säkert och lever priviligerat.
    Dessa har jag gett upp inför.de är körda.

    Det jag har svårare fatta är ”vanliga svenska medborgare” som lever i detta men ändå röstar för mer utanförskap,mer islam,mer invandring av män
    ,som tycker vi ska fortsätta ta emot fler som aldrig blir integrerade,det är otroligt sjukt att så många som över 80% av befolkningen hellre vill gå under än att inse verkligheten.
    Varje dag kastar många av dessa skit på sd, skryter på sociala medier om hur goda de är, visar selfies med afghaner som de söker upp,osv.
    Det är inte en mardröm.Tyvärr.Det pågår för fullt.Varje dag.Dödsstöten kommer slå till snart.
    Bjuder man in fienden så tar fienden över vid första bästa tillfälle.
    Sverige är det mest enspåriga och enkla land att ta över för muslimerna,därför det finns inget motstånd, ”de goda” ger upp frivilligt och lägger sig platt med öppen mun inför alla(h) av rädsla av att bli kallad rasist och islamofob. Därför kan förslag som att förbjuda lucia och pepparkakor i skolor endast komma till i Sverige.Så skitnödiga är pksvennen.
    Arma, arma land.


    • såå sant i de mesta Tompa…men på 70-talet
      började förfallet ta fart, är man ung så leker
      livet för de flesta…för min del va de ”tjo å tjim”
      på 40 talet, fram till 60-talet..eländigt i början,
      men med tiden så blomstrade välfärden
      …pyspunkan började redan då, på 70-talet.
      Kanske dagens nyfödda år 2050 längtar te-
      baka till för dem forna tider runt 2020, då
      de då kommer knalla omkring bland spillror
      som de minns en gång va så fina…

      • Möjligt 50-talet var bättre än 70-talet för dem som var med..
        Men att ens jämföra dagens Sverige med 70-talet är inte möjligt.Det är en annan planet. Även om vi ”förfallet”börjat då, så var den värsta farsoten ännu avlägsen.Islam.Den vidrigaste av alla farsoter.

  4. Åker man tillbaka till landet som man påstår att man har flytt ifrån på semester ? Jag behöver nog inte förklara vidare.

    • Har skrivit om det till Mikael Ribbenvik.
      Frågade om det är rätt att de som lever på bidrag här med massa barn, som väntade först ”i kriget” under 1 år, för att sen komma med mamma och får en enorma summor utan att jobbat en enda dag ? Hur får de åka på semester, gifta bort flickor, plastikt operera sig osv utan att förlora sina asylstatus ?
      Ett kort version av svaret ..
      Får vi veta att de stannar en längre period så blir det konsekvenser.

    • Inte ett smack!

      För snart 40(!) år sedan sade min chef: ”Vad svenskarna behöver är ett krig.” Det var sant då och det är ännu sannare idag, när 82% (i Stockholm över 90%, enligt valanalys på Fria Sidor idag) av svenska medborgare röstade för fortsatt massinvandring och upplösning av landet. Med massinvandringen, där andelen kriminella våldsverkare är stadigt ökande, får svenskarna snart det krig, som de röstar för och så väl behöver.

      Sverige och svenskarna är idag så bindgalna, så ingen logik eller sanning kan tränga in i deras medvetande. Svenskarna helt enkelt älskar maktelitens lögner och hatar de som berättar sanningen. Därför spelar det ingen roll vad vi säger – på oss lyssnar de absolut inte.

      Så, tyvärr, våldet kommer snart till varenda svensk – och det behövs! Först när vi själva eller våra närstående våldtas, lemlästas och mördas kan förnuftet återkomma i våra hjärnor (om ens då!). Något eget land kommer vi då inte ha längre, eftersom vi inte kommer att ha en chans mot stridsvana och fanatiska jihadister och gangsters, men kanske, kanske har vi då i alla fall återfått vettet under vår flykt.

  5. Landsflykt, fattigdom och manspillan skall bli götarnas lott.
    Ej skola bäras av Jarl smycken som minnen.
    Ej mön den väna hava om halsen härliga ringar.
    Hon med jämmer och gråt, sitt guld berövad, oftare än en gång får irra i landsflykt.
    Nu har härens ledare lagt löje åtsido, glädje och gamman.
    Ty i gryningars köld komma spjuten att kramas i nävarna, hållas till hands.
    Harpklang ej mer, men kolsvarta korpen krigarna väcker.
    Lurig efter as han ofta skall höras berätta för örnen.
    Hur rikligt han frossat när han och vargen valrov delade.

  6. SCB har undersökt och publicerat nytt om flyktingars försörjning.

    ” I rapporten ”De första 15 åren – flyktingars försörjning i Sverige” studeras hur de 30 600 personer som invandrat 1997–2001, av flyktingskäl eller som flyktinganhörig, försörjde sig under sina första 15 år i Sverige.

    Många andra studier mäter andelen förvärvsarbetande efter tid i Sverige eller andelen som ett visst år har över hälften av inkomsten från ekonomiska trygghetssystem”.

    https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/levnadsforhallanden/levnadsforhallanden/integration–analys/pong/statistiknyhet/de-forsta-15-aren–flyktingars-forsorjning-i-sverige/

    Denna nya rapport baseras på 30 600 personer som invandrat 1997–2001.

    Hur kommer en rapport för de som invandrade flyktingåren 2014-2018, att se ut efter deras 15 år? Vi får hoppas att SCB fortsätter med dessa undersökningar för framtiden.

  7. Jag vill som infödd ÄKTA svensk ha en ombudsman som bara tillvaratar renodlade svenska intressen och kultur, är orättvist och känns fruktansvärt ”kränkande” (modernt ord) att bara vissa av politikerna utvalda s.k stackars utsatta grupper i samhället har sina ombudsmän som bevakar deras intressen !
    Är och ska inte Sverige vara rättviselandet nummer 1 ?

  8. Många svenskar vägrar se detta. De blundar, för de VILL INTE tro på det.
    De VILL tro att allt är bra … eller det mesta i alla fall.
    Så de avfärdar allt som ”fake News”. Hur länge? Tja, tills det drabbar dem själva, somliga inte ens då, för de vet inte vad de ska göra åt det. Så de fortsätter blunda…

    • De vill inte se detta då det är svårt att tro på detta. Igen är sanningen värre än dikten. Vilken normal funtat människa kan tro på detta.
      Se varje dag pensionsräddarna på SFI, många ha redan bästa förbrukningsdagen passerat för länge sen. Både män och kvinnor.
      Du se dem en tid kommer till fots och efter några månader är det bil som gäller,NY bil!

    • Det naiva och konflikträdda svenska folket får snart från TV-sofffan återigen avnjuta ett av Sveriges absolut viktigaste händelser under året , Christer Björkmans skötebarn Melodifestivalen !

    • Svensken i allmänhet är både dum och naiv numera.
      Det vet HELA världen inklusive Svenskarnas egna makthavare.
      Så det blir väl som det blir….. arma svenska folk.

  9. så sant så sant . när skall svenken vakna . självfattigp. när skall vi göra uppror av detta förfall . totalt hutlöst och mycket denna förändring c,mp,v,och s för. förräddar partiet nr 1 är Mp detta lilla parti.

  10. Mycket bra skrivet – tack!

    En fråga i alla fall jag ställer mig, vem är det som drar i trådarna och pressar eller mutar våra makthavare till att på så kort tid totalhaverera ett fungerande land?

    Eller kan Reinfeldt skylla på sinnesförvirring eller rent av oförstånd när han nu utkvitterar 2 miljoner USD som belöning för sitt arbete.

  11. Fullträff på problemen! Fienden och angivarna är ibland oss och från samma land, G-D förlåte dem ty de veta icke vad de göra mot sin egen befolkning. Och undra inte för G-Ds skull varför vi är förbannade på de bidrag som regnar över migranterna när vi själva inte har pengar för dagen!

Kommentera