14 thoughts on “Blåsningen

  1. Jag gillar sannerligen inte Vänsterpartiet men nu hoppas jag de sätter sig på tvären riktigt ordentligt och ställer till det för Löfvén när han ska försöka sitta på två stolar samtidigt. Inte kan V gå med på att S ska göra en kraftig högersväng.

    • C Dahlman är en av Sveriges bästa ledarskribenter,tyvärr nästan ensam (finns Alice T oxå)
      på andra sidan har vi Jonna Sima och A Lindberg. Drägg som inte har nått vettigt nmer än sdhat och islamistpropaganda på sitt bord

  2. L och C väljare kan känna sig blåsta efter att ha röstat på ett parti som inte vill vara med och regera.
    Någon som tror att sossarna på allvar skulle föra borgerlig politik åt 2 partier som inte vill vara med och regera?

  3. Trots Annie Lööfs ständga uttalanden om att aldrig samarbeta med Sd,hennes ständiga hatska utfall mot Sd så verkar det som hon och Jimmie Åkesson har riktigt trevligt på jobbet vissa dar, bilder säger mer än ord många gånger eller hur. Betraktaren av dessa blder får bedöma själv.Tack till författaren Lena Holfve som gjort oss uppmärkamma genom att lägga ut bilderna på sin mycket intressanta blogg.

    https://www.lenaholfve.se/vad-har-de-i-kikaren

  4. Pinsamt att följa denna cirkus. Är Svetsarn så sugen på att få fortsätta som statsminster att han måste föra borgerlig politik sen ska kommunisterna också stödja borgerlig politik. Fan vilken soppa.

  5. Centerpartiet och Liberalerna bevisar mer och mer att de är en fråges parti:
    Håll Sverigedemokraterna utanför politiken

  6. Som väljare i Sverige så undrar man VARFÖR skall vi ha val för är valresultatet ändå inte gäller utan partierna gör precis som dom vill i alla fall och skiter totalt i väljarna.
    Avskaffa alen och fortsätt med diktaturen som ni har börjat med.
    Det Svenska folket är ju ändå inte värda ett enda öre.

    • Du har fel – Svenska folket är värt varje öre dom kan krama ur oss i skatter och avgifter.

      Däremot skall vi högaktningsfullt skita i vad pengarna används till, och hur fina feta löner våra politiker har, det angår liksom inte oss.

      Hela vårt nuvarande och framtida skatteuttag är redan tingat att betala för våra herrar och härskare, samt deras folkförrädiska projekt.

      • Om du inte är intresserad av vart dina pengar tar vägen så får det stå för dig.
        Jag är mycket intresserad av om mina pengar som jag betalar till staten kommer det Svenska folket till godo eller om det fortsättningsvis skall vara så att 80% skall gå till invandringen.

Kommentera