Migranterna bekräftade vad Trump har sagt i veckor


INVANDRING. I söndags samlades hundratals illegala invandrare i Mexiko vid den amerikanska gränsen för att ge ett stort bidrag till Trumps omvalskampnj år 2020. De skanderade att de inte var bundna av gränser och lagar ”Vi är inte brottslingar! Vi är internationella arbetare!”. De slängde stenar mot amerikanska gränspatruller.

De rusade mot gränsstaketet, försökte klipp hål och klättra över. De tvingade myndigheterna att använda tårgas för att skydda sig och få dem att vända tillbaka. En gränspassage tvingades hålla stängt i över fem timmar.

Med andra ord de bekräftade vad president Donald Trump har sagt i veckor om migrantkaravanen  och vad den representerar.

Medier i USA och Sverige har kritiserat Trump och hävdad att karavanen består av flyktingar, kvinnor och barn och att dessa inte utgör något hot för USA.

Nu såg TV-tittarna att arrangören ”People Without Borders” har annonserat sina avsikter i veckor, de tänker ta sig över gränsen och in i USA oavsett vad…

Läs mer CBS News

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


2 responses to “Migranterna bekräftade vad Trump har sagt i veckor

 • El gringo

  Man får byta lite ord ” Vi är inga arbetare, vi är internationella kriminella”, borde de ha sagt.
  Tänk på att dessa ca 7000 relativt Sveriges folkmängd motsvarar bara ca 219 st dvs det sverige totalt ger uppehållstillstånd flera gånger i VECKAN!

  Gilla

 • JEX

  Tja det är ju lycksökare dessa också och en blandning av kriminella precis som dom som kommer hit. Trump har ju facit som kan läsas hos oss i Sverige .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: