Anders Lindberg om Åkesson och folklighet

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör balanserar på gränsen mellan barnslighet och ren idioti i sina ledarkrönikor. De har bara ett gemensamt, hat mot Sverigedemokraterna och de som vill försöka rädda Sverige. 

Lindbergs recept för att få socialdemokratin på fötter igen är att utgå ifrån människors verklighet och möta folk i ögonhöjd.

”…I Sverige är just nu Jimmie Åkesson bättre på detta än Socialdemokraterna. Han, med sin miljonlön och sitt lyxliv, framställer sig som ”folket” och arbetarrörelsen som ”etablissemanget”. Han röstar på Moderaternas statsministerkandidat, har i stort sett samma ekonomiska politik som högern och hatar fackföreningsrörelsen. Som Katalys konstaterar i sin rapport leder han Sveriges mesta ”direktörsparti”. Ändå lyckas han framställa det som att han slår underifrån, även i frågor som vård, skola och omsorg…”

Deklarerad inkomst 2017:

  • Jimmie Åkesson (SD), 1 272 674 kr.
  • Stefan Löfven (S), 2 297 340 kr.

När det gäller bostad och lyxliv så vet jag att Jimmie Åkesson bor i en ordinarie villa i Sölvesborg och  ibland åker på chartersemester till Thailand medan Stefan Löfven på lediga stunder umgås med USA:s elit och Kennedy-klanen och bor i statsministerbostaden Sagerska palatset men privat fick en lägenhet av facket tidigare. Lägenheten tror jag Löfven lämnat tillbaka nu men en lägenhet i Stockholms innerstad är värd mer än Åkessons villa.

Bara apropå folklighet, socialdemokrati och Anders Lindberg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Anders Lindberg om Åkesson och folklighet

  1. Jag såg på nyheterna i dag 26/11 hur Fransmännen protesterade mot regimen. Här i Sverige skulle väl motsvarande demonstration dra till si 15 personer. Vi skulle behöva ett stort antal Fransmän i det här landet för dom vet hur man behandlar politiker som inte klarar av sitt jobb. De flata Svenskarna sitter bara hemma vid datorn och är lite småarga när politikerna raderar landet från världskartan. Det finns ingen kämpaglöd i det Svenska folket. Dom resonerar så här Man skall vara glad och nöjd med det man har och inte klaga på något. Politikerna gör ett bra jobb. Ja vist . Snart har dom förstört hela Sverige och folket bara ser på utan att lyfta ett finger för att förhindra det.
    BRA JOBBAT SVENSKA FOLK.

  2. Det han beskyller Jimmie för är ungefär som när AB lurar folk att de står på de arbetandes sida.
    Självkritik och sanning är två saker som aldrig blivit kända på den tabloiden, trots stora behov av dessa. Det finns en inpyrd självgodhet som är lik den i Sovjet och den har överlevt sig själv, trots det s.k. demokratiska anslaget.

    Inget parti hycklar så bra som sossarna, deras egen livsstil är i klass med överklassens, med den skillnaden att överklassen erkänner sin fablesse för pengar och makt. Inga får mig att må så illa som dem, de lever på skatterna och delar gärna med sig till medlöpare.
    Där det finns pengar, där finns det sossar med rymliga fickor

  3. Anders Lindberg är barnslig, dum och marinerad såsse. Alltså helt hopplöst fall. Hoppas jag aldrig kommer att träffa honom och måste säga det.

    Kunde vara kul.. .;-)

  4. Anders Lindberg har två regler:
    §1 det är alltid Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas fel
    §2 om så ej är fallet träder automatiskt §1 in

  5. Skulle man redovisa den Socialdemokratiska högadelns förmögenhet som dom har tjänat ihop på sitt jämställdhetsarbete tex Margot Wallström så är det inte på arbetarenivå.
    Förövrigt är Anders Lindberg en pajas som fungerar som husbondens röst med mycket hög lön.

  6. Det är otroligt att denne gosse fortfarande får gå lös, han är ju en uppenbar fara för den allmänna säkerheten !

  7. En idé kan vara att på ett ärligt, artigt och belevat sätt fråga Stefan vad han menade med att ”Sverige har varit naiva ”.
    Där kan lösningen ligga, och kan vara en bra punkt att börja nysta upp den här härvan.

    Det är bara min personliga uppfattning som kan vara helt fel.

    • Förmodligen menar han att det Svenska folket bara har suttit och applåderat åt de klantarslen som går omkring och kallar sig politiker i Sverige. Det är naivitet av högsta klass.
      Se på Fransmännen, dom har gång efter gång visat kurage och det har visat sig fungera.

  8. Det finns inga gränser hur korkad denna Anders Lindberg är !!! Undra vad Lindberg själv har i lön ? Jag kan garantera att till det han presterar så borde han gå arbetslös !!!

  9. Skillnaden är att Jimmie. Å gör sig förtjänt av sin lön det gör ej Löfven och framförallt inte rikspajasen A. Lindberg.
    Folklig blir man om man är populär bland vanligt folk, om man för en politik som gagnar den vanlige mannen.
    Detta kan man inte beskylla isterbuken
    Löfven för.

    • Och det Svenska folket har visat sig oförmögna att göra något åt att få in VUXNA personer i riksdagen genom att bara sitta hemma och tycka synd om sig själv.

  10. För att inte tala om vilka löner och miljonrullningar som pågår bland de fackliga ledarna. Nu senast var ju ett gäng från Transport i Singapore för medlemmarnas pengar. De kanske skulle fira den lyckade ”ringkampanjen”.

    Något starkare invektiv behöver man inte använda om A Lindberg än att han är en idiot.

    • Ingen har överklagat. Typiskt svenskt att inte säga ifrån ,medlemmarna bör ha satt hårt mot hårt. Undrar om SKV kollade de semestrande pampar.
      Är det tillåtet att bli bjuden på en resa på bekostnad av medlemsavgifter?

  11. Den där lindberg önskar jag någon sjukdom tar.En elak individ som hatar alla. Som inte tycker som han…Hur kan man bli sån.Skriver alltid skit om andra..Man undrar hur individen mår..

  12. ”Folklig” kan Anders Lindberg drömma om att bli.

    ”Snedskrivare” av verklighetens vardag, blir inte ”folkliga”.

    Vad tjänar Anders Lindberg själv? Om nu inkomst har med ”folklighet” att göra?

Kommentera