S-topp i kalifatet Malmö vill inte prata om SSU

INRIKES. Först vägrade hon svara på kritik. Sedan kritiserade kommunstyrelsens ordförande medier. Katrin Stjernfeldt Jammeh vill inte prata om anklagelserna mot SSU Malmö. ”Jag pratar i telefon” säger Socialdemokraten och vägrar svara på medias frågor enligt Kvällsposten. 

Den bild som träder fram är den av ett parti och distrikt där hot, skrämselmetoder, homofobi, antisemitism och hyllningar till auktoritära ledare tolereras. Först efter avslöjandena har tre SSU-profiler avgått.

Ändå väljer kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh att inte svara på journalisters frågor om situationen inom partiet och dess viktiga, skattefinansierade plantskola.

-Pettersson säger att hade det gällt ett annat parti hade det partiets ledare fått löpa gatlopp, nu är det socialdemokrater i kalifatet Malmö…

Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man, Basiru Jammeh, från det muslimska Gambia. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

11 thoughts on “S-topp i kalifatet Malmö vill inte prata om SSU

  1. Katrin Stjernfeldt Jammeh, är ytterligare en sosse i raden, som har svårt att se problemen i de egna leden.

  2. Den där Jammeh är väl en av medlemmarna i sekten som ligger bakom största landsförräderiet mot Vårt Fosterland, Sverige genom tiderna?

    Wennerströms spioneri var en droppe i havet mot detta!
    Vem anmäler landsförräderiet?
    Läs Petterssons artikel om detta!

    Pakten, socialdemokrater och muslimer genom kontraktet från 1999
    är väl till för att höra Vårt Fosterland, Sverige till ett islamiskt kalifat
    med sharialagar.

    => Då spelar jordens temperaturhöjning någon roll!
    Vår tid är ändå förbi!
    Socialdemokraterna har skänkt bort Vårt Land, Sverige till muslimerna!

    Grattis alla ni unga!
    Jag är nog gammal för att slippa vara med om ”förnyelsen”!

  3. Magnus Olsson är oppositionsråd (SD) i Malmö. Han är också ordförande i SD medlemsutskott som ska kasta ut dem som man ogillar. En av dem är Thoralf i Kalmar. Du Magnus har aldrig hörts i debatten. Du har inte sagt ett ord om skandalerna i Malmö i SSU.

    Jag vet mer om SD genom Thoralf på trettio mils avstånd än genom dig.
    Du är inte värdig att vara ordförande för att utesluta andra medlemmar.

    • Finns det många som Thoralf som har arbetat hårt för SD och blir utfrusen ? Vad är det frågan om? Vem gillade inte honom? Alla duktiga från SD sparkas eller fryses ut. Alla som vill Sverige väl ….

  4. Malmö.
    Staden som gud glömde.
    I både Stockholm och Göteborg har det blivit maktskifte nu, medan Malmö står still.
    Malmö har blivit ett skräckexempel. Både för omvärlden, men också på risknivå.

Kommentera