Löftena om minskad invandring. Kan vi lita på dem?

INVANDRING. Den 10-11 december i år kommer, om inget särskilt inträffar, den nuvarande regeringen att skriva under ett FN-dokument kallat ”Global Compact on safe, orderly and regular Migration” i Marrakesh i Marocko. I dokumentet klassas migration som en mänsklig rättighet, vilket innebär att vem som helst, hur som helst, kan migrera till vilket land som helst i världen.

”Barnen” kommer från Västafrika, många från Gambia och där pågår inget krig

I ramverket fastställs en gemensam vision, ledande principer och en referensram för samarbete som består av 23 mål. Målen gäller hela migrationscykeln, från bakomliggande orsaker till återsändande. De gäller bland annat bättre informationsförmedling, identifieringen av migranter, förhindrande av människohandel och människosmuggling, gränskontroller, integration och grundläggande tjänster, gästarbetare och återsändanden. Till sist dras det upp riktlinjer för genomförande och uppföljning.

Efter godkännandet kommer ramverket att användas nationellt, regionalt och globalt för att finna lösningar genom samarbete. FN-organen och hela samhällsspektret, från gräsrotsnivån till företag och civilsamhällesorganisationer, ska involveras. Resultaten utvärderas globalt vart fjärde år.

Hittills verkar det som EU-länderna Österrike, Ungern, Lettland, Litauen, Slovakien, Kroatien, Polen och Estland sagt nej. Andra som inte vill vara med är Schweiz, Australien och USA. I Tyskland förekommer häftiga diskussioner och protester, i Finland har regeringen sagt att finska lagar ska gälla men i Sverige är det tyst, dödstyst, utom på alternativa medier

Avtalet är inte bindande och innehåller en massa flum, men eftersom mänskliga rättigheter har hög status för alla utom svenskar i Sverige så är det risk att en underskrift kommer att få långtgående konsekvenser för landet. Sverige kallas inte för FN:s jultomte internationellt utan anledning…

Merit Wager skriver mer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Löftena om minskad invandring. Kan vi lita på dem?

  1. FN och de idioter som styr och ställer i före detta Sverige gör nog som dom vill nu när Sverige består av 82% muslimer och har 7, ( förlåt annie 6 riksdagspartier ).

  2. Dom som kommer hit måste visa att dom kan försörja sig själv och sin eventuella familj. Man ska inte ta ifrån Nisse hans rätt att få ta del av den välfärd som han varit med om att finansiera via skattsedeln. Min familj är statslösa ryssar som kom till Sverige i mitten av 50-talet. Den hjälp man fick från svenska staten var ett arbete och en bostad. Och backar vi ytterligare ett tag så kommer vi till perioden för andra världskriget. Judar släpptes in i landet om de judiska samfunden garanterade uppehälle, så att det svenska systemet inte skulle dräneras.

  3. Tja, inte ens i SDs partiprogram är ju invandringen särskilt restriktiv. Och förvaltningen är fylld med kulturmarxister och utlänningar. Så det politiska systemet har varken vilja eller möjlighet att minska invandringen.

    • Martin, det kanske finns mer att önska i SD:s partiprogram men det är bättre än att drömma. Jag ser inga större nackdelar i programmet, kanske skulle de trycka hårdare på återvandring men det står generöst och aktivt stöd till de invandrare som önskar återvända.

      …Trots att det inte saknas exempel på enskilda individer som på ett positivt sätt anpassat sig och bidragit till det svenska samhället under senare tid, så är ändå den sammanlagda nettoeffekten av massinvandringen från avlägsna länder starkt negativt, såväl ekonomiskt som socialt.

      Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring, men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet.

      Sverigedemokraterna värnar om asylrätten, men vill samtidigt betona att rätten att söka asyl inte är detsamma som rätten att bli beviljad asyl. Flyktinginvandringen bör vara begränsad till en mindre mängd flyktingar som uppfyller kraven i FN:s flyktingkonvention och som endast beviljas tillfälliga uppehållstillstånd under den period som de livshotande…

      http://partiprogram.se/sverigedemokraterna#sverigedemokraterna-och-invandringen

      • Otroligt vekt. Asylrätten gäller bara finnar och tyskar och norrmän och danskar och balter och polacker. Det är allt.

        ”Sverigedemokraterna motsätter sig inte invandring, men menar att invandringen måste hållas på en sådan nivå och vara av en sådan karaktär att den inte utgör ett hot mot vår nationella identitet eller mot vårt lands välfärd och trygghet.”

        Ooook, så då bör ju SDs invandringspolitik innebära återvandring av 2 miljoner människor, till att börja med. För den invandring som redan skett har massakrerat den nationella identiteten. Eller vilken nationell identitet pratar ”sverigevännerna” om? Och vad menar de med ”nationell”? Jag har pratat med massor med SDare i valrörelsen och inte en enda av dem erkänner ens att det finns en svensk etnicitet. Och än mindre att den är värd att bevara.

    • AFS:partiprogram innehåller däremot en mycket tydlig och restrektiv invandringspolitik och inte minst en kraftfull återvandringpolitik men det får man knappt inte säga eftersom det är SD som alltid ska framstå som räddare av Folkhemmet !

      • Min övertygelse är att det är just Folkhemmet som har orsakat den här katastrofen. Välfärdsstaten flyttade allas lojalitet från varandra och korporativismen tog kål på hela det civila samhället.
        Tyvärr fungerar ju demokratin så att det enda sättet att bli vald är att lova allt åt alla. Så det gör ju AFS också. Men man kan ju hoppas att de är konservativa i hemlighet.

  4. Caroline Dahlman skrev en ledare om avtalet i Kristianstadsbladet i går och krävde att det stoppas.
    Caroline Dahlman är ju också en av de få journalister som inte är tappad bakom en vagn.

  5. Ang Merit Wagners blog så kan man återigen konstatera att Finska politiker är kompetenta och kommer från skolan. Svenska är inkompetenta och kommer från Unga Örnar!

  6. Sverige kommer troligen inte ha en av riksdagen godkänd regering när avtalet ska skrivas på. Antingen har vi en expeditionsministär bestående av Löfvén & C:o eller en expeditionsministär bestående av opolitiska tjänstemän. I båda fallen gäller att en expeditionsministär inte kan skriva på denna konvention och gör dom det ändå kan med all rätt hävdas att de överskred sina befogenheter och att därför underskriften ska betraktas som ogiltig.

  7. Det har alltid varit nästan fritt att flytta vart man vill utom till vissa länder. Då måste man genomgå tester, läkarundersökningar och visa på egen garanterad försörjning (USA). Konsekvensen av dessa FN-dokument, och kanske även syftet, är att kriminella, outbildade och islamister m fl ska kunna flytta vart de vill och bli FÖRSÖRJDA! Samt avla av sig. Det måste stoppas! Hoppas någon med inflytande startar namninsamlingar.

    • Svaret på artikelns rubrik är naturligtvis NEJ ! ! !

      Namninsamlingar:
      Jag tror inte att någon politiker bryr sig om vad medborgare tycker. Det enda som hjälper är att öka Svenskarnas medvetande så att usla politiker röstas bort. Men man kan ju skriva under ändå. Jag har skrivit på båda.
      En namninsamling mot det farliga FN – avtalet och en mot Radio och TV skatten finns här: http://www.skrivunder.com
      Med Sveriges nuvarande ledning är barnvagnar ett farligare vapen än stridvagnar. Metoden är att erövra majoriteten i Sveriges Riksdag. Det är nära förestående.
      Tomas.

  8. FN är totalt infiltrerat av muslimer som använder organisationen för sin kolonisation av andra länder.
    Svensk media tiger som vanligt.

Kommentera