Facktoppar började konferens med semester i Singapore

FACKLIGT. Tolv ledande företrädare för fackförbundet Transport, inklusive den nye ordföranden Tommy Wreeth, åkte på konferens till Singapore i oktober. Alla bodde på lyxhotell och flög i business class men flera av deltagarna började resan med privat semester, rapporterar Aftonbladet. 


Notan? Omkring 600.000 kronor av medlemmarnas pengar. Hade förbundet valt att flyga ekonomiklass och valt ett billigare hotell hade kostnaden kunnat halveras, skriver tidningen.

Aftonbladet har tittat på förbundets regler där det står att förbundet står för kostnaderna på hotell “med lämplig geografisk belägenhet, enkelrum med dusch/bad och toalett (ej lyxkategori)”.
– Jag tittade inte på priserna innan – det gjorde inte jag, säger Wreeth till tidningen.

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om, det är inte riktiga pengar, bara medlemmarnas och vi måste förstå att dessa ledande företrädare för ett LO-förbund har nog att tänka på när de utesluter Sverigedemokrater på grund av deras värdegrund.

Traditionen makt är stor. Minns ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Facktoppar började konferens med semester i Singapore

  1. Varför åka på konferens nånstans överhuvudtaget i nuläget när man kan göra videokonferens på t.ex skype?

  2. 50.000 per man och allt enligt reglementet..?
    Troligtvis samma reglemente som statuerar att den som är med i SD skall svartlistas och uteslutas.

    Lyd mitt råd och gå ur facket, de tänker bara på sig själv och definitivt inte medlemmarna. Dessa ses enbart som dumma mjölkkor som skall bekosta excesserna.

  3. Sverigedemokrater ska vara glada för att de blir utsparkade ur Transport och slipper vara med och betala för ledarnas orgier.

  4. Det är klart de måste göra detta för de hade väl en svår punkt på agendan att diskutera, uteslutning av SD-medlem

  5. Trolöshet mot huvudman? Hoppas Skatteverket är på tå. Rött kort gäller
    vid regelbrott…eller?

  6. 12 personer till ett pris av 600000. Alltså 50 000 per man ! Snyggt jobbat. Facket hädar att allting har gjorts enligt reglemente. Det här måste grävas, när många hade tagit semester samtidigt. Då betraktas det som en semesterresa, anser jag.Dags för en polisanmälan ! Hur kan man resa i tjänst när man tar semester och plockar semesterersättning från en tjänsteresa?

    • Så du menar att ena gangsterklanen,skall kontrollera den andra ??
      Då kan jag 100 %-igt redan nu skriva, ”frikända och inga fel begångna”….

  7. SVERIGE VAR EN GÅNG ett MORALISKT LAND som var hövligt och artigt och ärligt mot sina skattebetalare. Idag är Sverige värre än Bangkok.
    Prostitution, korruption, pedofili, mord, misshandel, våldtäkter, rån, olaglig införsel av vapen, försäljning av narkotika, man köper sjuksköterske-legitimationer, man lurar sig till anställningar som man inte har kompetens eller utbildning för, man fuskar i Nationella prov där svaren säljs på Nätet. Man lurar människor om man kan. Ingen litar på någon idag.

    Och nu lägger man till korrupta fackpampar som skor sig med VÅRA HÅRT FÖRTJÄNADE SKATTEPENGAR och SPRÄTTER VÅRA PENGAR på ALLEHANDA NÖJEN för DERAS EGEN skull.

    Sverige har blivit ett korrupt land.

  8. Gå ur och betala endast a-kasse avgiften, pengar är det enda språk dessa svin förstår.
    Mindre inkomster från medlems avgifterna resulterar i mindre porrklubbs besök för toppen.

  9. Sossefackbossarna förnekar sig ej. Inte behöver man titta på priset när medlemmarna betalar deras lyx.

    • Jag skulle ha gojrt en anmälan om bedrägeri mot medlemmar och krävt att pengarna återbetalas i kassan omedelbart.

Kommentera