Fyra afghaner dömda för gruppvåldtäkt

BROTTSLIGHET. Idag dömde Södra Österbottens tingsrätt i Finland fem unga afghanska män till fängelse för sexualbrott som begicks i Seinäjoki natten mellan den 20 och 21 juli. Offret var en 19-årig kvinna. Fyra av männen dömdes till fängelse för våldtäkt och straffen är ovillkorliga. 

  • 21-årige Abdullatif Shafai dömdes till tre års fängelse.
  • 31-årige Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin dömdes till två och ett halvt års fängelse.
  • 19-årige Nabi Ahmadi fick en fängelsedom på två år och tre månader.
  • 20-årige Nawshad Chinigol fick två års fängelse.

En 21-årig man, Abdoli Meeraj fick sex månaders villkorligt fängelse för tvingande till sexuell handling och olovlig observation, han filmade och la ut på YouTube.

Afghanerna ska dessutom betala motsvarande c:a 300.000 kronor i skadestånd till kvinnan.

-Pettersson noterar att de finska tidningarna talar klarspråk och namnger männen…,jag ser dock inget om utvisning.

Ilta-Sanomat

Iltalethi

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Fyra afghaner dömda för gruppvåldtäkt

  1. Tyvärr börjar Finland närma sig omvärldens skräckexempel Sverige när det handlar om daltandet med spetskompetens från Mellanöstern.

    • Det har ett högt pris att gå med i EU-familjen !
      Finland gjorde tyvärr samma misstag och det gamla fina och stabila finska samhället kommer tyvärr också framöver att lösas upp i ett mångkulturellt kriminellt anarkisamhälle.

  2. Oj vilka kraftiga s.k straff för att ha förstört en kvinna för livet !
    Dessa vidriga våldtäktsparasiter med grottbeteende är snart ute i frihet igen efter en vilostund på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell, efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 för gott uppförande som det så fint heter i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige något som är mer en regel än undantag sedan är bara att fortsätta att våldta nya kvinnor.
    Synd att inte våldtäktsparasiterna bara siktar in sig på det mångkulturälskande etablissemanget, då kanske det vore lika intressant att med näbbar och klor alltid försvara dagens heliga mångkultur.

  3. Strötittar lite på det Svenskfientliga programmet ”efterlyst” hos en bekant, de har nu naturligtvis lyckats hitta en våldtäktsdåre och mördare med namnet ”Johan” bland alla kriminella utlänningar, F• n vilket vinklat program!

  4. Tack o lov, ingen utvisning!

    Då hade dom bara kommit till Sverigeistan med regeringsplanet!

  5. Livtids utvisning ska som sagt vara obligatoriskt, varför ska Norden föda kriminella utlänningar! Helt sinnessjukt! Konsekvenserna är uppenbara, finns det ett syfte bakom!?

  6. I Finland får det iallafall ett straff , på ett riktigt tukthus. I Sverige hade de i värsta fall sluppit straff, allt enligt politikerna som inte vill förstöra de nya invånarna med våra lagar. Vilt påhejade av PK-media, en tokig vänster och ett gäng vilda batik häxor. Det går bra för Sverige nu.

    • Vi I Sverige kunde väl åtminstone återinföra straffarbete som påföljd. Det skulle avskräcka många arbetsskygga från att bli kriminella.

    • De finska s.k tukthusen är numera ett minne blott, Finland bedriver idag också en alltmer liberal fångvård även om de ännu inte kommit upp svenska fångvårdens hotellstandard men det kommer med hjälp av bland annat medlemskapet i EU-familjen !
      Ska nu bli skönt att gå pension efter snart 36 år som fångvaktare och slippa se och höra alla totalt respektlösa mångkulturella fångar som helt tagit över på Kriminalvårdens hotell.

Kommentera