Rånade gravid kvinna på bil – riktade kniv mot magen

BROTTSLIGHET. Två maskerade personer tvingade till sig bilnycklar och bil av en gravid kvinna i Upplands-Bro på tisdag kväll

Kvinnan tvingas stanna bilen och försöker springande fly, de två gärningsmännen ska då ha sprungit ifatt kvinnan som ramlat omkull. Gärningsmännen riktar en kniv mot hennes mage och kräver att hon lämnar i från sig bilnyckeln.

De två misstänkta rånarna lämnade sedan platsen i den stulna bilen.

.-Pettersson hittar inget signalement, inte ens på bilen…

Polisen

Peppe Larsson, polis, twittrar:

I Höllviken blev idag en kvinna i 75-års åldern nedslagen bakifrån och rånad på sin bil.

I Gävle blev en kvinna i 80-års åldern skadad i samband med ett inbrottsförsök.

15 thoughts on “Rånade gravid kvinna på bil – riktade kniv mot magen

  1. Men råder det inte knivförbud på allmän plats i 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  2. Mona efterlyste ju kultur. Det här måste man väl kalla MACHOkultur i kvadrat. Eller vad säger kvinnorna i 82:an?

  3. Inget signalement?? Jo, det finns alltid hos sådana typer. Kolla på deras jackor, sitter för det mesta en pin, för Socialdemokrater…

  4. Polisen är underbemannade, men väljer att inte släppa signalement.
    Men då vet vi vilken kod som gäller : Black Is Black
    Jobba sjäv då !!!!

  5. I SOCIALDEMOKRATERNAS Sverige ökar tryggheten för varje dag men detta är beställt av 82% av väljarkåren, de s.k. ”trögtänkta”! 82:an måste tycka att det känns bra att polisen aldrig går ut med signalement på förbrytarna ? ? ? När de eller deras anhöriga blir mördade eller våldtagna av muslimgängen får allmänheten inte veta signalementen på förbrytarna enligt order från Socialdemokraternas huvudkontor. De lägger sig även i vad som skrivs här och på Facebook!

    • OM man tänker några steg till MEN då är man rasist enligt Socialdemokraterna….Hur tog den gravida kvinnan detta ??? Hur skulle MAN själv ta detta ??? Vilken förnedring, vilken skräckupplevelse….En rädsla värre än döden tror jag… Det är TRYGGT I UPPLANDS-BRO SÄGGER SOCIALDEMOKRATERNA!!! De fick många röster där så befolkningen tycker tydligen att de har rätt….TYDLIGEN….

  6. Man kan ju undra varför polisen är så dåliga på att lämna ut signalement.
    Är man rädda fr att få in tips som måste bearbetas och som kanske kan leda till att man får tag på någon misstänkt och som man sen måste starta upp en utredning mot. En massa jobb, som det egentligen inte finns några poliser som kan utföra.
    Då är det bättre att inte ha några tips. Då kan man skriva av ärendet. Minimalt med utredningstid och polisiära resurser.

Kommentera