Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkt och rån på Södermalm

BROTTSLIGHET. Tre män gripna för gruppvåldtäkt på Medborgarplatsen, rapporterade om den 10 november. Dessa män har nu häktas och som vanligt är det inte Kalle, Pelle och Bosse utan  Abdikarim, född 1998 och medborgare i Somalia,  Abdikarim, född 2000, medborgare i Somalia och Abdualrhman, född 1989, medborgare i Eritrea.

Afrikanerna är häktade på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt och rån. De tre männen misstänks ha gruppvåldtagit och rånat en kvinna i 20-årsåldern i Björns trädgård på Södermalm i Stockholm. Männen nekar.

Stockholms Tingsrätt B15449-18

Pettersson säger…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkt och rån på Södermalm

  1. Tänk om förhållandet varit det omvända, 3 medlemmar ur Odin eller HA våldtagit en somalier….Expressen, Aftonbladet, Metro osv + SVT hade haft braskande rubriker och de tre medlemmarna ur Odin hade pekats ut med namn och bild, säkert kallats ”rasister”, ”nazister” osv ord helt utan poäng och mening idag!!! MEN NU när de skyldiga är 3 zoomalier som gett sig på en oskyldig tjej på 20 år då är det KNÄPPTYST….

    • Tycker Sveriges befolkning det är bra att polisen inte går ut med signalement ? Känner sig 82:an trygga?

  2. Apartheid skulle rädda många liv men vår superkriminella folkutbytes regering vill hellre att alla våldtas o mördas. Vi borde lära av Eritrea att gruppvåldtäktsmän kan inte få härja fritt och obegränsat, liksom gathundar utnämnda till adelsmän av DO.

  3. Alla kvinnor torde ha asylskäl mot bakterieexperimentet Sverige pga alla överfalls- och gruppvåldtäkter. Dvs rätt att få asyl i länder som bjuder in semesterfirande funktionsvägrande gruppvåldtäktsmän.

  4. Tyvärr är flyktingar från Eritrea sen lång tid omöjliga att utvisa efter avtjänat straff pga situationen i landet. De som talar om att endast ta emot kvotflyktingar skall veta att eritrianer räknas som kvotflyktingar och dessutom är överrepresenterade för sexualbrott.

    • De får tillbringa en avkopplande tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade mångkulturella hotell som patetisk kallas för fängelser !
      Som fångvaktare i snart 36 år är det nu dags ta pension, ska bli skönt att slippa se alla numera hånflinande ständigt hotande och totalt respektlösa mångkulturella kriminella parasiter som i stort sett får precis vad de vill av ynkliga politiskt korrekta och ryggradslösa s.k fängelsechefer eller rättare sagt hotellchefer.

  5. I SVT:s matserie maträddarna presenterar kocken Pål Svensson och Ann Lundberg en ny hamburgare som lite politiskt korrekt och fyndigt nog ska heta HENBURGAREN tillverkad på höna !
    Kan nog bli nog framtidens mat i ett icke kristet Sverige där fläsk kommer att ratas.

  6. Ta av dom kläderna & släpp in dom till gorillorna i Kolmården.
    Då får dom se hur det känns.
    Om gorillorna är intresserade förstås.

  7. FI, Socialdemokraterna, Aftonbladet, Expressen, Metro och SVT + några till kallar dessa rovdjur för ”svenskar” – ingenting kan vara mera fel! RETURN TO SENDER! Det borde vara fritt fram att uttrycka sig hur man vill, lagen om ”häst mot soffgrupp” ska bort och ansvariga för massinvandringen ska ställas inför Riksrätt, först ut är den SOCIALDEMOKRATISKA partistyrelsen!

  8. Så tackar dessa våldtäktsparasiter för den svenska öppenhjärtliga naiva gästfriheten !
    Vad säger och tycker 7 klövern och det övriga mångkulturälskande välgödda hycklande och mytomaniska etablissemanget om saken och vad säger inte minst Sveriges tredje största parti och det enda riktiga oppositionspartiet SD?

  9. Ok,då kräver jag att det finns någon stake i det svenska rättsväsendet och vid fällande dom utvisar dessa berikare och pensionsräddare på livstid.

Kommentera