Häpnadsväckande tystnad från S

SOCIALDEMOKRATI. Flera skandaler har uppdagats hos SSU i Skåne de senaste veckorna. Det har varit hyllningar av militärdiktaturer, det har sagts att homosexuella är smutsiga och att Israel ska brännas, det har funnits kontakter med en moské där imamen sagt till femteklassare att grisar är homosexuella, det har gjorts kvinnoförnedrande uttalanden, störts möten, oliktänkande har förföljts och det ena med det tredje. Det är inte så anmärkningsvärt, det är trots allt SSU som har en historia av fusk och oegentligheter över hela landet. 

Nej, det häpnadsväckande är att ingen  inom socialdemokraternas ledning har märkt något, jag menar med SSU:s historia borde åtskilliga hålla kol.

Inte en enda i ledningen har reagerat för åsikter betydligt värre än de S-topparna bruka skälla ut Sverigedemokraterna för att ha.

Det är samma S som inte vill samtala med SD och som varnar Alliansen för samarbete med Sverigedemokraterna på grund av SD:s värdegrund.

Det är Socialdemokraterna som blivit bas för extremisterna och eftersom tystnaden består så kan vi anta att S-ledningen vet och accepterar extremister i leden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Häpnadsväckande tystnad från S

  1. Att det inte är så bra att kasta sten om man befinner sig i ett glashus, verkar de flesta utom den socialdemokratiska ledningen känna till.

    Hur ska man bara kunna tro att ett land ska kunna styras av ett parti som inte ens kan hålla ordning i de egna leden. Man verkar ju ha nollkoll,

    Inte undra på att landet befinner sig där det är.

    Och så har man fräckheten att kritisera SD för oväsentligheter

  2. Självklart vet S ledningen om och accepterar islamister på alla nivårer i partiet,detta är landsförräderi att bjuda in en främmande militärmakt,ockupationsmakt och låta dem få gå fria på gatorna överallt i Sverige och dessutom tvinga svenska folket försörja dem och låta dessa
    ockupanter våldföra sig på alla svenskar de har lust till.I många länder i världen även flertalet arabländer pratas det om att Sverige är en terroriststat där islamisternas islamistflagga är godkänd,enda landet i världen som accepterar den flaggan.I över 40 arbstater är isis och Mb förbjudna och kriminaliserade och skulle få fängelse /skjutaas på öppen gata om de visade sig,.Allt detta vill naturligtvis inte socialistregimen och sjukklöverligan att svenska folket ska få veta ,så tur och viktigt att vi har alternativa media och bloggar som rpporterar ärligt om vad som pågår.Hade Sverige en författningsdomstol och tjänstemannaansvar så hade vi kunnat ställa de oansvariga politikerna/tjänstemännen inför rätta och de skulle dömas till fängelse för det brott de begår mot svenska folket och vårt land.

  3. När kommer Stefan Löfven säga de beryktade orden,
    som vad C.- H Hermansson sade på sin tid i hans parti.

    Från VPK:s partikongress 1969.

  4. Ja fy fan vad sossarna och moderaterna ställt till det i Sverige. Undrar hur länge det dröjer innan det är s….-pengar på sossarna och moderaterna?

    • Räcker inte med S och M, lägg därtill C och L som bytt namn från Bondeförbundet resp Folkpartiet.
      Kolla redan in Regeringen Hansson III på Wikipedia och läs boken Svenska koncentrationsläger i tredje rikets skugga.
      Där hittar vi den brunaste bruna sörjan, som såväl S, M, C och L har rötterna i. Och där det spridit sig via bröstmjölken till dagens stolpskott.

  5. Tystnaden från Socialdemokraterna kanske är ett tecken på att är fullt upptagna med att försöka bli ett anständigt politiskt parti.

    Men det kommer att ta mycket lååååång tid med tanke på all stinkande dynga de har samlat på sig i bagaget. Om Socialdemokraterna misslyckas så fortsätter den här oundvikliga vägen utför …

    https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  6. I Helsingborgs kommunfullmäktige valdes en arabisk SSU:are in vid valet.
    Visserligen nyttjade han en annat namn än det som som står inskrivit i samband med att han anlände.
    I S-slaskblaskan HD är man i ett svårt läge och söker med alla medel stödja denne lögnare.

  7. förslag till lösning av svenska situationen : släpp knarket fritt så går vi under med lust och fägring och mussenassarna tappar sin inkomst. Bättre än vår ljuva framtid. 500 000 mussenassar om 5 år!?

  8. Att stötta miltärdiktaturer och massmördare har inte varit något problem för Socialdemokraterna sedan Olof Palmes, Pierre Schorries och Sten Anderssons dagar bare de har sagt sig vara marxistiska socialistiskt troende.
    Numera är det lika gångbart med islam.

  9. Vad skriver ”gammelmedia” om det, ja det ryms väl nästan på ett frimärke, men när det gäller järnrörs händelsen så räcker definitivt inte något frimärke

  10. SD skall enbart samarbeta med anständiga partier framöver och därmed är S uteslutet då S hade nazistiska kopplingar på 30-40 talen och kommunistiska kopplingar på 70-80 talen och numera islamistiska kopplingar på 00-10 talen. Dessutom en antisemistisk utrikesminister under de senaste 4 åren som numera är förklarad persona non grata i Mellanösterns enda demokratiska land.

    • Vilka anständiga partier finns att sammarbeta med i Sveriges riksdag ?
      AFS är ju ett parti utanför riksdagen som i sin politiska retorik liknar och drar åt samma håll som SD men detta parti vill ju inte J.Å eller SD alls veta av.
      SD får leta vidare efter någon trovärdig samarbetspartner.

Kommentera