Man skjuten i Landskrona

BROTTSLIGHET. En man fördes till sjukhus efter en skottlossning i bostadsområdet Silvergården i Landskrona på fredagskvällen.

När polisen kom till bostadsområdet hittades ingen skadad men en knapp timme senare fick man uppgifter från sjukhuset i Helsingborg att en skottskadad man körts privat till sjukhuset.

Mannen i 35- årsåldern är inte livshotande skadad. Akuten är avspärrad.

Polisen

 

6 thoughts on “Man skjuten i Landskrona

  1. Med alla dessa skjutningar blir man mer och mer avtrubbad. Tyvärr! Från politikerna hörs inte mycket. De är fullt upptagna med att prata skit om SD i sin sandlåda (kallas även Riksdagen).

  2. Hur kan det komma sig att man inte bryr sig om sådan här längre.
    Vi har blivit så vana vid att det sker 3-4 mord om dagen i Absurdistan så man orkar inte ens läsa om det längre.

  3. VARFÖR IMPORTERAR VI PSYKFALL FÖR???

    För att de flesta som kommer hit är det!!!

    P g a kriget???

    NEJ, p g a att de är så i dessa länder. Det är bevisat av hur de beteer sig. De tycks vara lugna och normala, och plötsligt bryter vandinnet ut. Det är bar så det är med dem som kommer hit till största del.

    • Var ska sleven vara om inte i grytan ?
      Världens största socialbyrå och samvete Sverige bryr sig och tar hand om allt och alla utom sina egna de gamla inom åldringsvården som byggt upp Folkhemmet och övriga infödda hederliga arbetande äkta svenskar som inte är värda någonting utan kan och får behandlas hur illa som helst.

      • Detta beror på att vi inte har haft några politiker i Sverige på 50 år och dom vi haft som kallat sig politiker tillhör ISIS allihop inom 7-klövern. i alla fall.

Kommentera