Att hata islam är sunt förnuft

ISLAM. ”En sorgens dag sker på fredag, då kommer minareten för första gången skandera ut över Karlskrona att ’Allah är stor’, samma fras ’Allah akhbar’ som islamister skriker när de spränger sig i luften” twittrar Richard Jomshof, partisekreterare och riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och menar att vi måste backa upp Christopher Larsson som åtalas för hets mot folkgrupp för orden ovan efter en anmälan av en socialdemokratisk politiker.

-Pettersson kan inte annat än hålla med även om jag anser att det finns många andra som SD-topparna också borde ha stått upp för.

I sakfrågan är jag dock helt enig.

  • Det kan aldrig vara hets mot folkgrupp att kritisera en trosuppfattning och ideologi.
  • Det är inte rasistiskt att säga att islam är ett hot mot civilisation. Vi har facit efter 1400 år.
  • Vi, svenskarna och européer, kan inte låta islam ta över med sin steg för steg taktik för att slippa bli kallade rasister.
  • Att säga att man hatar islam är inte värre än att säga att man hatar fiskbullar. Att vissa muslimer sedan vill halalslakta dem som inte gillar islam är en annan sak och ska inte drabba yttrandefriheten.
  • Att kritisera kristendomen går bra, det är upplysning.
  • Kyrkan skiljer på den världsliga makten med dess rättssystem och guds makt, vilket inte islam gör.
  • Kritik mot islam är rasism, hets mot folkgrupp, islamofobi och nazism trots allt skit islam åstadkommit. Ideologin islam har en historia som visar att den är betydligt värre än kommunism och nazism.
  • När vi fick lagar mot hädelse och när vi inte får säga att profeten Mohammed var en pedofil, vilket han var, slog vi i ytterligare en spik i yttrandefriheten och demokratins kista.
  • Till sist Islam är ingen religion – det är en dödskult

”Sura 98 vers 6. Ge akt på att de som inte tror på Islams religion, Koranen och profeten Muhammed. Från de människor som har beskrivits (judar och kristna) och Al-Mushrikun (andra otrogna) ska förgöras i helvetets lågor. De är värst av allt levande.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Att hata islam är sunt förnuft

  1. För er som har och använder twitter så finns nu haschtag #backaChristopherLarsson där följare anmodas att dela detta vidare, blir gensvaret tillräckligt stort får väl svenska åklagare tänka sig för framöver då de knappast kan åtala kanske tusentals personer.

  2. Jag förstår inställningen till Islam, men jag förstår inte den positiva inställningen till kristendomen.
    Nu när det sekulära samhället dominerar håller sig en del kristna lungan och insmilande.
    Andra fortsätter att vara rabiata.
    De har till och med ett parti som kämpar för att vi alla skall leva efter deras normer.

  3. Den där kärringen skall naturligtvis inte arbeta inom svenskt rättsväsende,det är ju katastrof!

  4. Att detta är rena politiska trakasserier är ju helt klart. Sosseriet tror väl att de ska vinna väljare med dylika metoder. Kanske bland sina kärnväljare numera invandrade muslimer.

  5. https://www.berliner-zeitung.de/image/31536142/2×1/940/470/ba9693b6efee28feee8bac675ff2a349/yY/urn-newsml-dpa-com-20090101-181104-99-658096-large-4-3.jpg
    På bilden synes,hur man önska Islamister dit pepparn växer..(alltså i f.d. franska Indokina)
    I Berlin sökte en grupp icke socialister om tillstånd för en DEMO,idag 9 november. Men se det passade inte det röda styret… Nu klagade gruppen inför domstol,men troligen ”hinner” ärendet inte behandla för än i December !

  6. Muslimer är inga människor.De ska väck.
    Till en egen ö där de kan fortsätta sin skit
    . Ingen normal,upplyst funtad människa beblandar sig med islam.

  7. Naturligtvis får man tycka illa om Islam och säga det också. Det ingår i yttrandefriheten och mänskliga rättigheterna. Naturligtvis är det inte hets mot folkgrupp. Att ”de värsta av allt levande” är judar, kristna och otrogna och att de skall förgöras i helvetets lågor är inget annat än totalitär hets mot alla folkgrupper utom muslimer. I Sverige tycks man omfamna Islam, som odlar och vördar den tron. Jösses.

  8. Socialdemokraten Magnus Manhammar får ett ordspråk av mig.

    ”När en blind leder en blind, faller de båda i gropen”………..

    …..eller på ren svenska: När två okunniga hjälps åt, blir resultatet dåligt.

  9. En Kristen lite modernare motsvarighet till islamisternas uttrycket,och vrål av deras”Allahn Achba”,låter så här.
    Exakt samma budskap,och med musik därtill.
    Nu väntar Stenbock med spänning på att någon vänsterpräglad åklagare skall sätta mig bak galler:

  10. Det ”svenska” sk rättsväsendet börjar mer och mer principiellt likna det under häxprocesserna. Självklart måste alla rättsskaffens Svenskar stå på hans sida när vi har ett helt sjukt och surrealistiskt rättsväsende. Socialdemokratiska partiet är helt förstört och dess anhängare består till den allra störta delen av ett antal godtrogna äldre och åldringar (som var med förr) samt oupplysta, enkelriktade, indoktrinerade och hjärntvättade imbeciller.

  11. En idiot eller rättshaverist har ju rätt att anmäla vad som helst men att en åklagare tar upp det och driver det kan verkligen få en att undra vilka krafter som ligger bakom.
    Har hela samhällsapparaten satts igång för att bekämpa SD? Eller är det en sharia advokat?
    Förmodligen har Morgan Johansson sitt finger med i spelet.

Kommentera