Kverulanterna på Södermalm klagar på små barn…


INRIKES. Grannar blir störda av förskolebarnens gråt och skrik när de vistas på den gemensamma innergården. Trots att förskolan på Södermalm redan gjort anpassningar ger sig inte de boende i huset, rapporterar Södermalmsnytt. 

Trots tidigare anpassningar får förskolan Villekulla på Maria Prästgårdsgata nya kritik från grannar i huset. Efter tidigare påtryckningar från de boende uppdaterades hyreskontraktet för en tid sedan. Då förbjöds cykelåkning och bollspel på den gemensamma innergården. Nu är det förskolebarnens gråt och skrik grannar stör sig på.

Boende har hört av sig till Hyresgästföreningen, vilket resulterat i att fastighetsförvaltaren lämnat in ett nytt klagomål till Södermalms stadsdelsförvaltning.

”De blir störda av hög ljudnivå i form av skrik och gråt från verksamhetens barn då de vistas ute på innergården. Vi ber er se över Era utomhusrutiner så även våra boende kan nyttja gården dagtid”, står det i klagomålet.

-Pettersson säger att journalisterna och de andra kverulanterna får väl skaffa sig arbeten på dagtid så blir de inte störda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Kverulanterna på Södermalm klagar på små barn…

 • Bosse S

  Här finns några tips som Hasse Alfredsson gav om färgtvinstallatin, när det begav sig, men en del kan säkert användas för detta ändamål också. https://m.youtube.com/watch?v=KsYrHvhPGEo

  Gilla

 • Nya tankar

  Absurt! Barn är ju barn, och måste så gå vara!

  Klagar de lika mycket på minaretskränande??? Eller har de större tollerans med detta betydligt större störningsmoment, p g a PK???

  Man kan ju fråga sig?

  Gilla

 • Nils Dacke

  När det händer på Södermalm så är det säkert journalister, övrigt mediafolk och/eller s.k kändisar som klagat. Skrik och gråt är inte enligt dessa figurers värdegrund. Minns bara en radioprofil som klagade på kyrkklockor som ringt sedan 1600-talet, också på Södermalm.

  Gilla

 • Grune

  Dom får väl säga till eller hota barnen så dom blir tysta eller som sagt flytt därifrån, långt,långt bort. Förslagsvis till Afghanistan.

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Om det är tystnad de vill ha så får de väl flytta ut på landet. Gnällspikar som inte kan hantera verkligheten.

  Gilla

 • tikamax

  Har dessa människor GLÖMT ATT VÅR VÄRLD OCKSÅ BESTÅR AV SMÅ BARN?
  Är det KLAGOMÅL på PERSONALEN? Passar de inte barnen?

  Gilla

 • Sissi

  Oftast inflyttade ifrån tysta villaområden eller landsorten men som på ålderns höst fått för sig bo i storstad. De förväntar sig villafrid som en insändare i lokaltidning här i Stockholm uttryckte det. En liknelse är ju om man tex flyttar till Djurgården men störs av GrönaLunds ljud….
  anser att man bör vara skyldig att undersöka områden dit man vill flytta

  Gilla

 • Carl ekström

  Bor det bara bidragsmotagare där.
  Skäms !

  Gilla

 • Fjodor

  Klarar man inte av att ha grannar så går det bra att flytta ut till en stuga i skogen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De är lite kinkiga de där från etablissemanget !

  Gilla

 • El gringo

  Skulle inte förvåna mig om det är mest bara vita barn på den förskolan, de enda BARN som det idag är legitimt att klaga på!

  Som sagt skaffa er ett riktigt arbete istället, det ni har nu som systemlakejer, är inte det!

  Gilla

 • alvar1131

  Men om man är nödsakad att jobba skift för att få sin utkomst och kommer hem kl 07,00 och skall börja jobba kl l8,00 så behöver man sova under dagen i c:a 7 timmar vare sig man måste sova i en hyreslägenhet på Söder eller en röd liten stuga i Sörmlandsskogarna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: